7alatt – Egy mondatba sűrítjük a lényeget

Egy melankóliájában pompázatos lemez, egy remekül fejlődő elektró és egy útifilmbe oltott szplínkereső. Ezeket a friss cuccokat ajánljuk nagyon hallgatásra!


Mindig sokat vakerolok. Arra gondoltam, kipróbálom, hogy ezúttal olyan ajánlót rakok össze, amelyben mindössze egy-egy velős, tömör mondattal ajánlom az adott héten bemutatásra kerülő cuccokat.


Platon Karataev: Atoms

A melankólia tizenegy stációja egy magyar nyelvű katarzissal lezárva attól a zenekartól, amely – a remek klipvizualitás mellett – az évek során kő kemény melóval szépen csendben az egyik legfaszább kis élő hazai produkciók közé tornászta fel magát.


Imitation: Pause

Három percbe sűrített, borasztóan tört, mégis a maguk feszített tempójában patentul, ügyesen tömörítve összerakott elektronikus ütemek hétvégi merengéshez.


ivan4sure: laundry days

Mosógépek és pálmafák között félúton egy házilag fabrikált útifilmbe oltva keressük a szplín meg más dolgok, valamint egyéb érzelmek értelmét.

ivan4sure – laundry days

my newest song, laundry days is OUT!!!!!!! smart url for this tune: https://smarturl.it/laundrydays my social medias: instagram: @ivan4sure tiktok: @ivan4sur…

Ha közben kedvet kaptatok egy kis zeneipari beszélgetéshez is, itt a Fű alatt podcastunk, amelynek legújabb adásában a Völgyhétvégéiről és a Blahalouisiana új klipjéről csevegtünk Oszkó-Jakab Natáliával, a Művészetek Völgye fesztiváligazgatójával.


Csak jókat, hallgassatok magyarokat! Titánok Spotify-ért ide kattintsatok! #mertkelladal #zenélnénk

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland