7alatt – Atipikus fesztiválhimnusztól a logisztikai központbéli elmebajig

Jönnek a dalok a fesztiválok nélküli fesztiválszezonban is. És amíg le nem lövik, ajánlunk koncerteket is erre a hétre. Ím, ez a heti menü! Csak jókat mutatunk!


Mit csinálsz, ha egyedül maradsz egy baromi nagy raktárban? Felcsapod a Walkmaned, és nekiállsz őrülten táncolni! Szeánsz a javából, ahová időközben megérkezik a buborékfóliás Dzsinn. Te idézted meg, vagy ő varázsolt el? Ki tudja. Kocsis Bence OIEE névre keresztelt szólóját már eddig is nagyon csíptük, az Urban Camouflage lemeze elég ütős egyveleg. Ez a pozitív vibráció most csak tovább erősödik, miután a Kawhi c. dalra készítettek egy elég szuggesztív klipet, amely elég ügyesen passzol a zene hangulatához. Korom Sára tánca pedig szimplán kurva jó. Pont így képzelem el a tökéletes magányt egy baromi nagy raktában. Ja, aki élőben el akarja csípni Bencét, az július 21-én a Normafa Síházban megteheti.

OIEE – KAWHI (Official Video)

Streaming links: https://songwhip.com/oiee/kawhi Video by Forward Productions / Kiss Péter & Kocsis Bence Concept & Director: Kocsis Bence Dance Concept: Kor…

Egy kis faszás blúúúz, nincs itt semmi látnivaló, azaz, dehogynem. A februárban egy debüt premierrel nálunk beköszönő Jaffa68 hozott egy új klipet. A Lesz semmi más, csak egy majd öt percen át tartó konstans tök jó hangulat, amir nagyon meg akarjuk még többör is hallgatni. Többek között azért, mert: „Lesz akit érdekel, hogy változol az évekkel”.

Jaffa68 – Lesz (VIDEÓKLIP)

https://www.facebook.com/jaffa68/ https://www.instagram.com/jaffa.68/ Felvétel: Beke István Lesz © Jaffa68 – 2020 Fehér Tamás – ének Pék Bálint – gitár Gál L…

Baromi jó, ha egy fesztivál bevállalja, hogy nem minden áron fősodratú „nagy névvel” készített magának „fesztiválhimnuszt”, promódalt, indulót, stb., hanem mondjuk megadja a lehetőséget egy feltörekvő csapatnak. No, ahogy látom, valami ilyesmi történt a III. TÓMÉK / Tisza-tavi Napok esetében, amely idei kiírásának a Lépjünk a holdra adja a főcímdalát. Az Ordibáljuk össze egy kedvesen cinikus gitárközpontú szösszenet. E karanténoktól és járványszopórollerektől ölölet kicsiny bolygón, itt a totális zeneipari bizonytalanságban például egy kajafutáros és egy mikroszkópos virológus metafóra mindenképpen jópofa, keserédes sírvavigadás! Már csak abban bízhatunk, meg lehet majd tartani pár fesztivált idén nyár végén. A Lépjünk a holdra egyébként augusztus 17-én a már említett TÓMEK mellett 19-én a BB fesztiválon, 27-én pedig a Fishing on Orfűn is fellép.

Lépjünk a holdra – Ordibáljuk össze (a Tómék fesztivál hivatalos fesztiválhimnusza)

08.17. III. TÓMÉK – Tisza-tavi Napok 08.19. BB fesztivál, Balatonboglár 08.27. Fishing on Orfű 2020 A Tómék fesztivál hivatalos fesztiválhimnusza. Zene: Lépj…

Pixel Craneséknek szerencsére nagyon megy most a szekér. A srácok nemrég premierztették meg nálunk az elég parádés kis remixlemezüket, a To Tail Off The Cluster-t. Erről a lemezről érkezik immár a második klip, ezúttal a CORRIDORS című dalra. Szokásos vizualitás kipipálva, kis emlékfoszlányok összemomntázsolva. Igazi Pixel munka. Pöpec és végletekig maximalista. Ide is leírom, a srácok sokkal több megtekintésre lennének hivatottak, mint amit a különféle számlálóik mutatnak. A friss mix albumuk (is) remek felüdülés a nagy fesztnihilben – nyár kellős közepén. Simán végig dj-zhetnének valami csill helyen! Ha szeretnétek Pixel Cranest minden mennyiségban, IDE kattintsatok! A remixekre meg ITT tudtok rákattanni a Spotfy-on!

Pixel Cranes – CORRIDORS

null

Ha addig nem lövik le a világot, ajánlunk még 3 mókát a hétre! Elsőnek egy jó kis Henri Gonzo Akusztikot a Budapest Parkban – véssétek be a dátumot: július 22, szerda!

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Hopszi, július 24-én a Dürer kertszínpadán a Turbo durrant alá az éccakának! Egyértelműen a hét tán legfontosabb eseménye. Megjelenés kötelező!

Turbo ★ Dürer – kertszínpad ★ ingyenes!

Music event in Budapest, Hungary by Dürer Kert and 2 others on Friday, July 24 2020 with 899 people interested and 153 people going.

Utoltjára, de nem utolsó sorban: ha szombat, akkor ismét Budapest Park, ahol ezúttal majd a Meztelen Diplomaták futnak egy nagyot a színpadon. Tessenek szépen koncertekre menni, mind jó lesz, amit mutatunk 😀

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland