7alatt – Bányától Berlinig

Néha kimaradnak dolgok, de nem felejtjük el. Most nem a múlt hét, hanem az elmúlt időszak dalainak egy csokra következik. Holnap pedig érkezik egy friss 7alatt.


Úgy van értelme az online koncerteknek, hogy van benne valami extra, a Fran Palermo pedig megtalálta az egyik legszebb helyet az országban. Egy bauxit bányában nem csak az a jó, hogy Babi nénit bármikor meg tudod kínálni egy főzelékkel, hanem leginkább az, hogy csodálatos látványt ad a Crocodile Juice Bar zenéjéhez. Ha minden igaz egy teljes koncertfilmet kapunk a Franpitól remélhetőleg még az idén, hogy legyen minek örülni!

Fran Palermo ~ Crocodile Juice Bar (Live At The Bauxite Mine)

In the year of 2020 when almost all concerts are forbidden Fran Palermo went to an abandoned land to shoot a live concert film including a songs from their l…

A Góbé zenéjét, aki nem ismeri, annak egy tökéletes összefoglaló a legújabb daluk, az Én is voltam. Folk őrület, táncolható népzene, kis spoken word szerű énekléssel. Tehát van itt minden, igazi hagyományőrzés, ami nem a régi dolgok erőszakos letolását jelenti a torkunkon, hanem azt, hogy valami ma is fogyasztható születik meg a kultúránkból.


Ian O’Sullivan neve a Mongooz and the Magnet zenekarból lehet ismerős, nemrég viszont elindította szólóprojektjét. Az O’Sullivan kicsit olyan, mintha egy karcos hangú Cseh Tamás mai köntösbe bújtatott dalokkal jelenne meg. A Little Bird egy nagyon erős vizuális koncepció mögé bújtatott hihetetlen jól összerakott dal. Az egész szám, a klip, sőt igazából az egész produkció legnagyobb erőssége, hogy nagyon jó kisugárzása van. Egyszerűen csak elkap és nem enged, nagyon várom, hogy megtudjam milyen hangulatot kapunk a következő daloktól!

O’SULLIVAN – Little Bird // Official Music Video

Spotify: https://tinyurl.com/littlebirdonspotify Insta: https://www.instagram.com/ianosullivanmusic This a music video clip. The blonde: Charlotte Papp The g…

Kicsit 2000-es évek hangulatom lett a Berlinben működő, magyar The Midnight Shower kapcsán. Egy friss Fall Out Boy, az emo-punk korszak modernizált verziója. Ezt könnyen rá lehetne húzni minden pop-punk produkcióra persze, de valamiért tényleg az a hangulat lett rajtam úrrá. De mielőtt bárki azt gondolná, imádtam azokat a zenekarokat, tehát köszi The Midnight Shower, hogy úgy nosztalgiázhattam, hogy közben még valami király új dolgot is megismerhettem!

The Midnight Shower – Late Riser (Official Music Video)

© 2020 The Midnight Shower Listen more on Spotify: https://open.spotify.com/artist/5UrZnFliWcqyhw28EHoJf2?si=bUyAdMnVRP2zgT2lJKh-bw https://www.themidnightsh…


Holnap újra 7alatt a múlthét kötelezőivel. Addig is ha nektek is kimaradtak, ha nem, akkor is pörögjön ez a négyes!

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Bodó Bence