Üres szaladás és ugyanaz a gödör – 7alatt

Elfojtott diszkóval indul be a tavasz, de ha a felgyülemlett feszültséget kiabálnád ki az első napsugarakkal, arra is van lehetőség. Itt a legfrissebb ajánlónk.

A Bohemian Betyars munkájában, már biztos lesz lenyomata az elmúlt időszaknak. Egy egészen egyértelműen a mostani helyzetre tökéletesen rezonáló dallal állt elő most a hatos.


Az Elölről Újra egy magukhoz képest meglepően sötét hangzású dal lett, ami Freund Ádám klipjével, nem a felhőtlen bulizást idézi fel. Azért mégsem egy mélabús, lassú dalra kell számítani, ami majd koncerteken (egyszer valamikor) arra szolgál, hogy mindenki kisírhassa magát, a megszokott tombolás megmaradt benne, csak most épp másfajta érzéseket kell magunkból kitombolni. Nagyon.

Bohemian Betyars – Elölről Újra // Official Music Video

Valami újjal próbálkozott a Lépjünk a holdra is, a Semmi egy sokkal inkább a zenére építő szám lett, mint várhattuk. Természetesen megmaradt a megszokott alter gyökerekre építő szövegvilág, most a zenekarral épp “üresen szaladhatunk a kíváncsi semmibe” , de kellemes meglepetésként érkezik el a dal második fele, ahol már az egész egy zenei katarzis felé vezet.


Külön érdekesség, hogy ezúttal a klipet is házon belül oldották meg a srácok, Csikós Marci a zenekar billentyűse felelt a képi megoldásokért.

Lépjünk a holdra – Semmi


Úgy látszik az elmúlt időszak a futós klipeké volt, a Paperdeer visszatérő dala is ilyen vizuállal operál. Van valami egészen megnyugtató abban, ahogy a dalban éneklő BÖBE szalad a stock fotó hegyek között.


Maga a dal is ilyen, visszafojtott diszkó, ha bejönne egy drop, akkor a Fortress elmozdulna a klasszikus EDM irányába, így viszont (szerencsére) maradunk az ambient hangulat közelében.

Paperdeer – Fortress (feat. @BÖBE​)

Február utolsó napjaiban Szesztay Dávid is előállt egy új dallal. Az Iderejtem a ház kulcsát a március 19-én megjelenő album előfutára. Szesztay Dávid sok helyről lehet ismerős, de remélem mostanra mindenkinek a szólóprojekt ugrik be róla. Az utóbbi idők legkellemesebb alterből táplálkozó popdalait szállítja töretlenül. Ez pedig az új számra is teljesen igaz, túl nagy értelmezésre nincs szükség a legjobb tulajdonsága ugyanis az, hogy nagyon szép az egész. Szép szövegek, szép dallamok és hangszerelés, az egész úgy kellemes, hogy attól még nem válik langyossá.

Szesztay Dávid – Iderejtem a ház kulcsát


Az Open Music Channel twitch csatornája nem csak azért kiváló, mert ezekben az ínséges időkben koncertekkel lát el, de olyat tud nyújtani, amit talán nagyon kevés hely tudott az egykor szebb napokat látott budapesti éjszakai életben. Teljesen műfaj semleges, olyan előadók férnek meg a kínálatukban, ami egy klubban, de még akár egy zenetévén se mehettek volna soha. Ha nem hiszed, akkor tessék, itt az eheti felhozatal.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Bodó Bence