A Family Guy kórusra hangolva? A Budapest Show Kórus pont ebben utazik, és már a nyári fesztiválszezonra hangolnak szombati koncertjükkel

Nem klasszikus Titán-ügy, de azért ajánljuk, mert tök menő látni, ahogy a műfajok összeérnek és szépen össze is mosódnak. Lehet menni a Csepeli Színházba.

 

 

Mindig izgalmas látni, ahogy a műfaji határok szépen megszűnnek létezni. Amikor egy klasszikus formátumba némi csavarral például olyan dolgokat emelnek be, mint a pop vagy épp a filmzene. No, valami ilyesmiben utazik az ország első show kórusa: a Budapest Show Kórus élő zenei kísérettel, ad elő pop, rock, jazz, gospel dalokat. S mindez hogyan néz ki a gyakorlatban? Például így:

 

 

Ilyesmi hangulat várható a társulat szombati, a Csepeli Színházban megrendezésre kerülő koncertjén. Ami pedig a repertoárt illeti, mint a Facebook-eseményükben írták, jön a Family Guy betétdala (hoppácska!!!) meg a Coldplaytől a Hymn For The Weekend, Rag’n’Bone Mantől a Human, vagy egy speciális Punnany Massif medley, de lesz Oscar-díjas filmzene, és Fonogram díjas musicalrészlet is. A fókusz ugyanis a lassan a tarkónk közepéig kúszó fesztiválszezon nyitányon lesz, mondjuk ilyen címmel, mint #fesztiválos nehéz másban utazni. Szóval, akit érdekel a geekbe oltott a cappella – zenei kísérettel –, uccu neki!

 

Jah, és ha feltörekvő galaxis, itt egy iamyank értelmezésük is 😀 #nacsakhogyazértilyenisvanakkorna !!!

 

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland