Csillámpoppal célozzák meg a lehetetlent

Könnyed, tele pozitív érzésekkel. Ezt hozza a Benjamin Gabe új dala, a Speed of Light, amire a srácok készítettek egy levegős, űrpopos klipet is. Premier.

 

 

A Benjamin Gabe dalainak mindig van egy pozitív kisugárzása. Még akkor is, ha olyan szöveggel, vagy épp dallamokkal operál, amely elsőre inkább tűnik keserédesnek, mint hurráoptimistának. Nincs ez másképp a most érkező legújabb számukkal sem. A Speed of Light ugyancsak egy szimpatikus, életigenlő dal, mindent egybe vetve, amire a srácok forgattak egy levegős, űrpopos klipet is. Vágyakozás, küzdelem – nagyjából e két szóba sűríthetjük a mondanivalót, miközben a szám szimplán visz magával. Sokat nem kell agyalnunk rajta.

 

Ez egyébként az első anyag a Madari Gábor és Gerő János felállásban üzemelő dunaszerdahelyi duó következő kislemezéről. Mint Gábortól megtudtuk, legközelebb is egy single fog megjelenni szintén videóklipel, és ezzel egyidőben kijön az EP is, amelyen összesen négy dal lesz. A zenekar ősszel szeretne újra útra kellni, a tavalyi jól sikerült budapesti és prágai koncertjük után egy újabb őszi turnét terveznének.

 

A klippel kapcsolatban Gábor arról is beszélt: elégedettek a hangzással, rengeteget dolgoztak rajta, hogy így összeálljon. „Örülünk továbbra annak is, hogy kiadónk révén egy amerikai hangmérnök keverte a dalt, akivel a közös munka nagyon jól folyt. Azonnal értette, mit szeretnénk, nagyon jó érzés, amikor profi társként tekintenek az emberre a munka során” – összegzett Gábor, miközben azt is kiemelte:

 

Nagyon köszönjük a klipben szereplő Tanka Barnabásnak a résztvételt, az ő jelenléte szimbolizálja az erőt és annak vágyát, hogy elérjük a lehetetlent, bármi is az.

 

Íme, itt a dal és a klip, kellemes fogyasztásra!

 

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok