Beszt of Ígéretes titánok: ilyen volt 2021!

Mindjárt kiderül, ki nyeri az idei Az év dala kiírásunkat. Addig is összeszedtük, milyen volt 2021. Volt némi kifulladás nyáron, de azért a végére belehúztunk.

Bence, Rolek, Bence /// Fotó: Balsay Dorina
Bence, Rolek, Bence /// Fotó: Balsay Dorina


Pár óra, és kiderül, melyik formáció viszi el a hetedik alkalommal meghirdetett Az év dala kiírásunkat. Mielőtt azonban erre sor kerül, így 2021 utolsó napján összeszedtük nektek, hogyan is alakult ez az idei esztendő. Szerencsére, a folytatódó koronavírus agyhalál ellenére sem lehet okunk panaszra: idén is rengeteg remek új anyag született, és 2021 is erős évre sikeredett, akadt miről beszélnünk!


Nyáron kissé megtorpant a lendületünk, de őszre újult erővel vágtunk neki a dolgoknak. Újabb szezonnal bővült a Fű alatt. A csapat gerincét továbbra is a videóinkat rendületlenül gyártó Balsay Dorina, és a megannyi premiert és egyéb cikkeket író két Bence, Bodó és Penke adta. Mindezt összeadva pedig így alakult az idei össz-statisztikánk:

• 87 cikk
• 23 ezer egyedik olvasó
• 17,5 ezer videómegtekintés
• 149 formáció
• 31 exkluzív premier


Jó látni, hogy továbbra is mind többen ismerik meg és állnak be az ügyünk mögé! Köszönjük a Pinewood Studio (Ábris és Köge), valamint az NKA idei támogatását! Nagyon köszönjük az idei figyelmet, 2022-ben szokás szerint még jobbak leszünk!


Szóval, köszi srácok! Még pár óráig ITT szavazhattok Az év dalára!!! Ha nem volt még meg, akkor nyomjátok a gombot. Itt meghallgathatjátok az idei tízes listát, nagyon ajánljuk 😉 Csak jókat hallgassatok, olvassatok és nézzetek!

És ha még nem tettétek, IDE KATTINTVA szavazhattok!

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland