Beszt of Ígéretes titánok: Ilyen volt 2018!

Mindjárt kiderül, ki nyeri a 2018-as Az év dala kiírásunkat. Addig is összeszedtük, milyen volt az idei esztendőnk. Annyit elárulhatunk, ezúttal is mozgalmas.

 

► For the English version, please CLICK HERE ◄

 

Pár óra, és kiderül, melyik formáció viszi el negyedik alkalommal meghirdetett Az év dala kiírásunkat. Mielőtt azonban erre sor kerül, így 2018 utolsó napján összeszedtük nektek, hogyan is alakult ez az idei esztendő. Merthogy most is igen mozgalmasan telt, az egyszer biztos!

 

Idén többször is összeszűrtük a levet a koncertszervező New Beat kollektívával, közösködtünk velük három külföldi előadó, a Sextile, a Tender és a Canshaker Pi fellépésén, és jó pár zenekar is koncertezhetett náluk, így természetesen a tavalyi Az év dalát nyerő Ljubljana is, akik a debreceni Campuson is nagyot mentek.

 

Ugyancsak örömteli, hogy idén masszívabb lett az alkotói kollektívánk. Így Bodó Bencének, Penke Bencének, Gergely Karcsinak, Hikisch Gergelynek, Penke Somának, Balogh Daninak, Kelemen Dávidnak, Somogyi Bencének és Serfőző Krisztiánnak hála így alakult az idei össz-statisztikánk:

 

• 134 cikk
• Ebből 25 angolul is
• 83 zenekar
• 38 külföldi előadó
• 29 exkluzív premier
• 31 kritika
• 22 ezer egyedi olvasó

 

Volt amiben gyengébben muzsikáltunk, másban előreléptünk. De a legjobb látni, hogy egyre többen ismerik meg és állnak be az ügyünk mögé! Nagyon köszönjük az idei figyelmet, 2019-ben még jobbak leszünk! Már csak azért is, mert lesz egy-két új kollaborációnk, meg egy-két finomhangolásunk, hogy még élvezetesebbé, tartalmasabbá tegyük a Titánokat, hogy már csak önmagában olvasni is élmény legyen 🙂

 

Szóval, köszi srácok! Még pár óráig ITT szavazhattok Az év dalára!!! Ha nem volt még meg, akkor nyomjátok a gombot. Búcsúzóul pedig aki még nem hallotta volna, itt az idei tíz induló dal lejátszási listája, akár szilveszteri bulihoz is nagyon ajánljuk 😉

 

Cshaosztok! Viszlát, 2018!

 

Borka Balogh – Trust Me (Official Audio)

Official Audio of “Trust Me” by Borka Balogh, featured on her debut EP “Traces Of You” to be released in February 2018.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland