Beszt of Ígéretes titánok: ilyen volt 2020!

Mindjárt kiderül, ki nyeri az idei Az év dala kiírásunkat. Addig is összeszedtük, milyen volt 2020. Annyit elárulhatunk, a covid-mizéria ellenére is mozgalmas.


Pár óra, és kiderül, melyik formáció viszi el a hatodik alkalommal meghirdetett Az év dala kiírásunkat. Mielőtt azonban erre sor kerül, így 2020 utolsó napján összeszedtük nektek, hogyan is alakult ez az idei esztendő. Szerencsére, a koronavírus agyhalál ellenére sincs okunk panaszra: a karanténok árnyékában rengeteg remek új anyag született, és a gyakorlatilag teljes egészében elmaradt fesztiválszezon ellenére is volt miről beszélni.


Újabb két szezon megélt Fű alatt beszélgetéseinkből 2020-ban is sikerült 24 adást elkészítenünk. Tavasszal főleg kritizáltunk. Ősszel aztán mesélt nekünk Apey az új Lazarvs-lemezről, de vendég volt Kapitány Máté vagy épp Bíró Bence a Fiúkból. Vitáris Ivánnal pedig azon elmélkedtünk, vajon tényleg a szemünk előtt zajlik egy korszakváltás a zeneiparban? Közben pedig a Hangfoglaló Program indulói előadói alprogramjának sose látott mélységeiig jutottunk, és Czendrey Csenge programvezetőnél rákérdeztünk olyasmikre, amikre eddig talán senki sem mert.


A csapat gerincét idén a videóinkat rendületlenül gyártó Balsay Dorina, és a sok heti ajánlót (7alatt), megannyi premiert és egyéb cikkeket író két Bence, Bodó és Penke adta. Mindezt összeadva pedig így alakult az idei össz-statisztikánk:

• 130 cikk
• 24 ezer egyedi olvasó
• 24 Fű alatt-epizód
• 30 ezer videómegtekintés
• 224 zenekar (!)
• 33 exkluzív premier
• 27 kritika (videó + cikk)


Jó látni, hogy továbbra is mind többen ismerik meg és állnak be az ügyünk mögé! Köszönjük a Pinewood Studio (Ábris és Köge), valamint az NKA idei támogatását! Nagyon köszönjük az idei figyelmet, 2021-ben szokás szerint még jobbak leszünk!


Szóval, köszi srácok! Még pár óráig ITT szavazhattok Az év dalára!!! Ha nem volt még meg, akkor nyomjátok a gombot. Itt meghallgathatjátok az idei tízes listát, akár szilveszteri b̶u̶l̶i̶h̶o̶z̶ …, ja nem, otthoni hallgatózáshoz is nagyon ajánljuk 😉 Csak jókat hallgassatok, olvassatok és nézzetek!


Ha pedig kíváncsiak vagytok, melyek voltak az idei kedvenc magyar lemezeink, ebben a videóban leleplezzük és ki is vesézzük őket:

Podcast:

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland