BRÉKING! Itt a második Vanishing Point teljes line-upja!

Készüljetek! Október 6-án jön az amerikai Bass Drum of Death meg a pszi-gitárzene külföldi és hazai apraja-nagyja, mi meg sajtópartnerek leszünk! Irány a Dürer!

 

 

Pont egy hónap, és jön az egyik legizgalmasabb egynapos fesztivál, a Vanishing Point. Noha (mindössze) másodjára kerül megrendezésre a Middlemist Redes srácok álmodozásból indult pszi-gitár őrület, október 6-án elég combos fellépőlista jött össze a Dürerbe. Így többek mellett érkezik majd az amerikai Bass Drum of Death – akiknek van egy vicces metszéspontjuk Ivan & The Parazolékkal és nem mellesleg egy hónapja ilyen dalt dobtak épp ki ➡️

 

 

Aztán ha folytatjuk a kűfődi háttérhatalmak felsorolását, akkor máris befaroltathatjuk a napfényes Bedfordból érkező Wolf People-t. Ők sem utaznak a fülnek kevésbé kedves birkanyúzó elmebajban. A Night Witch számukat például nagyon adjuk, s hogy ezzel is rímeljünk a fellépőkre, a szintén brit, jelenleg Brightonban üzemelő The Wytches-t eme késő órán egyelőre még nem merjük megmutatni, mert túl betegek ahhoz, hogy szép álmokat kívánjanak.

 

 

Semmiképpen sem mehetünk el viszont a cover-zenekarok és a „pasta con sugo” országából érkező Soviet Soviet mellett. Már csak azért sem, mert nekünk már sikerült őket elkapni showcase fesztiválon, és tényleg állatok!

 

 

Ami a további fellépőket illeti: jön még az amerikai Paul Cherry, Németországból az Ogrom Circus. A magyar felhozatal pedig gyakorlatilag felvonultatja a szcéna legjobban pörgő formációit, így fellép majd az ötletgazda Middlemist Red, a 2015-ös Ígéretes titánok év dala kiírásunkat Shadow című számukkal megnyerő, azóta ezer fokon pörgő Deep Glaze, a szinti-speedpunk atyaúristenei, a Dope Calypso, valamint a Puma Danger, a Panel Surfers, a Zombie Girlfriend és a Fat & Cute. És hogy az elektrósabb szekció se maradjon ki, érkezik Christopher Waver, Soundbank, Adis Abbé, Fossiles de l’Atlas, Galactic Jackson – plusz We Wanna Be Forgotten, Trippin Like We Do, illetve Donny Sunshine and the Ball.

 

Nagyon érdemes tehát követni a Vanishing eseményét, de minket is, mert a fesztivál sajtópartnereiként alaposan körbejárjuk majd a fellépőket, ajánlunk és előveszünk igazi csiszolt kőkori cikkeket is. Szóval, olvas, szeret és megoszt ➡️ 

 

Vanishing Point 2018

Be prepared! Follow our Facebook page at Vanishing Point Festival or our Instagram at @vanishingpointfestival!

 

Aki pedig még többet szeretne tudni erről az egészről, annak érdemes elolvasnia tavalyi nagyinterjúnkat Rudolf Rebekával a Middlemist Red sajtósával, Fingers Crossed-szervezővel és a Vanishing egyik mindenesével 🙂

 

A Vanishing Point több, mint egy erőfelmérő | Ígéretes titánok

Egy Middlemist álmodozásból indult, most valósággá válik: fesztiválon a pszi-gitárzene apraja-nagyja. Interjú a Fingers Crossed-szervező Rudolf Rebekával.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok