Csatlakoznál a Titánok csapatához? Katt ide!

Ha elég erőt és legfőképp elég KITARTÁST érzel magadban, és úgy gondolod, hogy szívesen csatlakoznál az Ígéretes titánok gerilla-akciójához, nosza, ne habozz!

Mivel ennyire megnövekedett az igény, ezért szívesen várom olyan lelkes arcok jelentkezését, akik komolyan gondolják, írnának a feltörekvő magyar zenekarokról, és képesek arra, hogy egyedi kreativitásukat elővéve, saját kútfőből, persze nem Dosztojevszkij-hosszúságú, de mindenképp szürkeállományukat használva, párezer karakteres, bemutató / zeneelemző érzésanalíziseket, kritikákat, vagy akár interjúkat írjanak két nyelven (angolul és magyarul)!

Ha tehát érdekel, és kipróbálnád magad, hajrá! Szívesen veszem a jelentkezéseket, de azt azért le szeretném szögezni, komoly, valóban írni akaró, és kitartó, nem tiszavirág életű arcokra lenne szükség! Ha úgy érzed, így is érdekel, Facebook-chaten, vagy a igeretestitanok@gmail.com email címen is írjatok bátran!

Emellett egyébként ugyancsak lelkesen várom olyan rendezvényszervező, fotós vagy marketinges jelentkezését is, aki szívesen csatlakozna a misszióhoz!

Balogh Roland
Ígéretes titánok