Slágergyanú a küszöbön

Nem akármilyen cuccot viszünk el csütörtökön este a Vittulába. A Delirium csapatának új kislemeze, a Gypsindie öt remek nyári sláger. A bemutató után Titánok-bulika a srácok DJ-szettjével.

 

A Delirium csapata így a csodás tavasz végén egy kis nyarat csempész a Vittulába /// Fotó: Németh Krisztián

 

Miközben ma este 20 órától a budapesti Közgarden egyetemi klubban az Úrfi, a Gourmand és a Gyík zenekar nyom egy élő koncertet a Titánok az EFOTT-on ingyenes turnénk keretében, addig csütörtökön folytatódik a Titánok a Vittulában sorozatunk is.

 

Ezúttal a Delirium (DLRM) legénysége mutatja be új kislemezét. A Gypsindie pedig az idei nyár talán egyik legizgalmasabb, legslágergyanúsabb szösszenetének ígérkezik. A premierig természetesen nem lövünk le semmit, hiszen mindenkit arra buzdítunk, jöjjön el, és hallgassa meg élőben is a EP-t! Főleg, hogy utána egész este a Szabó Márton (ének, gitár), Petróczi-Farkas Ádám (szólógitár), Fekete Áron Dániel (basszusgitár, ének), Libárdi Levente (dob) és Bacsa Levente (ütőhangszerek) alkotta kvintett nyomja a talpalávalót egy DJ-szett keretében.

 

S hogy pontosan mire is lehet számítani? Az négydalos anyagról egy számot már korábban megfuttattak a srácok. A legendás budai zugborozó, a Bástya szomorú elmúlására írt sirató, az Anthem for the Bastion már önmagában is remek dallamsor. Korábban mi is írtunk róla egy kis ajánlót.

 

 

Annyit még érdemes elárulni, hogy a Gypsindie egy vegyes, magyar és angol nyelvű dalok finom összefonódásából építkező anyag lesz. Könnyed, abszolút fröccsözés mellé illő számokkal, s külön vicces, hogy akár a kamu trendi Deák téri láblóbálóknak szóló elegáns fricskaként is értelmezhetjük.

 

No, de mindent kezeljünk a helyén!

 

Ma este 20 órától lehet ingyenes Titánok-koncertre jönni, csütörtökön meg a Vittulába. A behopp oda is 0 forint! A DLRM kislemeze pedig ugyancsak nálunk debütál pénteken, és a zenekar még aznap élőben is bemutatja az új korongot.

 

Ez a cikk az mno.hu-n jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016.05.25.

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland