A nagy kékségbe ránt Dobos Kristóf legújabb dala

Garantált színvonalon, a megszokott minőségben adagolt nyugizene. A DRMRZ beállt egy szintre, és abból nem enged. Ez pedig mindenkinek baromi jó. Dalpremier!

Dobos Kristóf aka DRMRZ /// Fotó: Hatházi Tamás
Dobos Kristóf aka DRMRZ /// Fotó: Hatházi Tamás


Dobos Kristóf garancia arra, hogy minőségi hallgatnivaló jön ki a keze alól. A DRMRZ szólója az egyik nagy személyes kedvenc énekes-dalszerzős formációm immár több mint két és fél éve. Ahhoz képest, hogy szobaprojektről van szó, megszokott és elég magas minőségen ontja a DRMRZ-dalokat magából. Eleinte túl gyors volt a tempó, mára szerencsére észszerű keretek közé szorította emberünk a dal/EP/lemezkiadást – legutóbb még februárban rukkolt elő nálunk új „dobos” cuccal.


A mások mellett a Yellow Moodból vagy épp a We Make Tapesből is ismert Kristóf ezúttal egy rém egyszerűnek tűnő akusztikus dalt hozott. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a Bubble Blue egy igazi átváltozást ígér. Minél többször hallgatja meg ugyanis az ember, annál inkább úgy érzi, hogy beszippantja a kékség. Aztán meg ha a szövegre koncentrálunk, akkor meg mintha egy párkapcsolati terápiába csöppennénk némi reménykeltő végkicsengéssel.


Ami talán feltűnhet a fanatikusabb DRMRZ-rajongóknak, az talán az, hogy a projekt mintha az egyre minimálabb felé mozogna. Nyers akusztika, százszázalék nyugizene, és az egész pont ettől fasza. A mix legvége és a master Futó Attila keze munkáját dícséri. Nektek pedig nincs más dolgotok, mint rongyosra hallgatni a legújabb DRMRZ szerzeményt!

DRMRZ – Bubble Blue

Drmrz is the recording project of Kristóf Dobos. Master: Attila FutóLyrics: She said “I don’t know the way outD’ you mind if I followed you”I said “I don’t j…

Ha érdekelnek a zeneipari beszélgetések, KATT a Fű alatt podcastra:


Ha pedig még több fasza magyar feltörekvőre lennétek kíváncsiak, a Spotify lejátszási listáinkért ide kattintsatok! Csak jókat mutatunk!

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland