Tovább emeli a tétet 2018 nagy meglepetése

Bemutatkozása után másfél hónappal immár harmadik anyagával jelentkezik Dobos Kristóf, azaz DRMRZ. What to say? albuma pedig olaj a tűzre. Exkluzív premier.

 

 

Még fel sem ocsúdtunk az első sokkból, már is itt a második DRMRZ-lemez! Dobos Kristóf tényleg nem totojázik, ráadásul a két LP között még egy kétszámos EP-t is kipattintott szólóformációja Bandcamp-oldalára. Tényleg eszelős tempó, s állítólag még több tucat további dal lapul a tarsolyában! Ez akkora szám (és elmebaj), hogy igazából bele se lehet gondolni, de talán lassan már a Guinness Rekordok Könyvét is lehetne riadóztatni emiatt.

 

A viccet félretéve, a most először nálunk meghallgatható What to say? munkacímet viselő korong a dalszerző korábbi, Symbol Syndrome lemezének nyomvonalán halad. Az egész anyag hangvétele elképesztően személyes, s mister című száma, vagy akár a monkeyman, önmagában is megállja a helyét, kellemes szlágerszagú cuccok. Csak ajánlani tudom, ismét hangsúlyozva, hogy a DRMRZ zenéje hiánypótló, s tényleg megvan benne minden, hogy egy tök jó kis élő produkció kerekedjen belőle! Nem mondok tehát oltári dolgot azzal, hogy Kristóf koncepciója továbbra is az idei év egyik legerősebbje. Szóval, tessenek nagyon lájkolni, klikkolni és támogatni őt, mert megéri! 

 

 

Ha pedig még nem volt meg korábban, IDE kattintva meghallgathatod az első lemezét, a múlt havi ajánlónkban pedig megtalálod a második anyagát, Marmalade Skyz című kislemezét is!

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland