Egy éve forgattuk fel a Magyar Nemzet szerkesztőségét

Épp egy éve olyat húztunk, amilyet a sajtóban senki korábban. A Szabadtéri 4akkordos Performansszal (Sz4P) csináltunk egy remek kis rovatindulót.

 

El se hisszük, de már egy év telt el azóta, hogy egy rendhagyó húzással külön rovatindulót készítettünk az Ígéretes titánoknak. Pontosabban a Szabadtéri 4akkordos Performansz (Sz4P) írt nekünk egy feszes kis dalt parádés szöveggel, hogy ezzel is előremozdítsuk, támogassuk a kezdő és feltörekvő magyar zenei formációk ügyét. Nem mellesleg pedig azt, hogy magyar zenét hallgatni jó, s hogy bizony az ismeretlenségből, az underground sötét bugyraiból nem egy olyan banda próbál kitörni, amelyik több mint menő hangokkal támad.

 

Álljon akkor itt a rovathimnuszunk, amelyet stílszerűen a Magyar Nemzet szerkesztőségében, szívünknek kedves vendégszereplővel és a popmetált is meghazudtoló gumipunkhoz hűen egy rögtönzött koncerttel egybekötve forgattunk. Aki tehát még nem tette, hallgassa meg! Nem egy eget rángató hosszú dolog, bő egy perc, így talán a türelmetlenek is képesek végighallgatni.

 

 

Közben még egy nap van hátra az idei Az év dala szavazásunkból, amely – már most látszik – a titánok eddigi legtöbb embert megmozgató akciója lesz, amiért hálás köszönet a kedves olvasóknak! A lényeg pedig: éjfél előtt egy perccel zárul a digitális urna, szóval ha valaki még nem voksolt, uccu neki!

 

Szavazni IDE kattintva lehet!

 

Mi mindenkinek szurkolunk, hiszen sosem egy gombnyomó bajnokságot, nem egy agyatlan lájkolgató hadműveletet akarunk útjára indítani, hanem azt szeretnénk, hogy minél többen hallgassák is meg ezeket a dalokat, meg úgy általában hallgassanak jó feltörekvő magyar zenéket!

 

Addig is, míg meglesz a heroikus küzdelemmel zajló Az év dala végeredménye, mindenkinek jó mókázást az idei szilveszterre!

 

További érdekességekért érdemes követni zenerovatunk, az Ígéretes titánok Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

 

Ez a cikk az mno.hu-n jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016.12.31.

Balogh Roland