Élő pompával robbantjuk be Az év dalát!

Harmadjára jön Az év dala, ráadásul idén húzunk egy merészet: egy élő ankét keretében december 18-án a résztvevő zenekarokkal együtt indítjuk el a szavazást.

 

► For English version, please CLICK HERE ◄

 

Ismét közeleg az év vége, így újra, immár harmadik alkalommal indítjuk útjára Az év dala kiírásunkat. Miről is lesz szó? Ahogy eddig, most is, minő meglepő, dalok „versengenek” majd egymással december második felében, mintegy két héten át; a döntés pedig a TI kezetekben lesz.

 

Rajtatok áll tehát majd, hogy melyik legyen 2017 dala az Ígéretes Titánokon 

 

Mielőtt azonban elkezdjük bemutatni az idei siserehadat, néhány dolgot érdemes elmondani: a számokat most is úgy próbáltuk meg összeválogatni, hogy műfaji, hangulati, a dalszöveg nyelvi és fülbemászós slágergyanú szempontból is vegyes merítés legyen. Nem egy álmatlan éjszakába került (és még igazából nem ért véget), mire kialakul(t) az idei mezőny. Arra is figyelünk, hogy elsősorban olyan dalok jöjjenek, amelyek valamilyen módon szerepeltek  az idei esztendőben, kötődnek a Titánokhoz.

 

A résztvevőket az elkövetkezendő napok során jelentjük be egyesével, s idén picit adunk a pompára is:

 

DECEMBER 18-án ugyanis egy sistergősen friss helyen, a Múzeum körúton, a Nemzeti Múzeummal szemben hamarosan nyíló bringás fröccs és borbárban egy élő eseménnyel lőjük ki a szavazást, ahol találkozhattok majd az induló zenekarokkal!

 

S ha már Az év dala, akkor a közönségtalálkozót kibővítve egy összevont szezonzáró Titánok-bulit is tartunk. A nemsokára leleplezésre kerülő belvárosi mókahelyen ott lesz a teljes alkotói stáb, így a zenekarok mellett velük is pacsizhattok majd az este során. S ami a legfontosabb, nagyon érdemes csatlakozni Az év dala Facebook-eseményéhez, ahol mindent megtaláltok majd egészen a verseny december 31-i zárópillanataig. Itt jelentjük be az indulókat, itt jönnek majd a hasznos infók a december 18-i mókánkhoz, a szavazáshoz és itt aktívkodhattok TI is.

 

Indul hát a nagy visszaszámlálás! Gyertek, csatlakozzatok, hívjátok a cimbiket meg a nagyit, és indítsuk útjára élőben együtt az idei Az év dalát

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland