Fű alatt #10 – „Nálunk nem csak szlogen az emberléptékűség”

A 20-as évei idén fogynak el a Művészetek Völgye Fesztiválnak, de nem lassít az összművészeti esemény. A fesztivál előtt Oszkó-Jakab Natáliával beszélgettünk.


Idén július 19 és 29 között pezseg ismét az élet a Kapolcs, Taliándörögd, Vigánpetend művészeti szentháromságban, ahol 29. alkalommal jön a Művészetek Völgye Fesztivál.


A fesztivál legnagyobb erénye, hogy nem egy a sok közül, itt 1500 program közül válogathatnak a kiérkezők, amiknek a nagy része nem is popzenei. A zene mellé a színház, interaktív programok, kortárs tánc, és cirkusz is társul. És erre tényleg van kereslet? Idén nagy az esély arra, hogy ki kell tenni a megtelt táblát, hogy az ott lévőknek élvezhető maradjon a rendezvény.


Ennyi minden mellé jönnek-e még ötletek? Egyértelmű. Ezekről az ötletekről, azok kifutásáról és az ehhez társuló türelemről is mesélt nekünk Oszkó-Jakab Natália a fesztivál igazgatója.


Mennyi kísérletezés fér bele a produkciókkal, mik azok a helyszínek, amiknél biztosra mennek, és hol lehet szabadjára engedni a fantáziájukat? Az idén egy teljesen új fellépő biztosan lesz, hiszen Borka Balogh a 2018-as Év Dala nyertesünk is lehetőséget kap, hogy megmutassa magát.


A fesztivál helyszínei pedig nyilván jól kipróbáltak, hiszen nem ma kezdtek el ebben a környezetben dolgozni. De mi a helyzet a helybéliekkel, mennyire vonódnak be a fesztivál életébe? Mik azok az infrastrukturális dolgok, amit figyelembe kell venni, hogy emberléptékű és zöld maradjon a fesztivál? A legégetőbb kérdés, pedig, hogy hogyan jut el egy csigabusz öt perc alatt Szingapúrba és vissza?


A válaszokért, és sok érdekességért pedig ITT van egyben a teljes beszélgetés:

Fű alatt #10 – Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgyének fesztiváligazgatója Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: iamyank feat.

Mindenre van megfejtés, ha más nem a zene, amit ezen a héten Harcsa Veronika és iamyank szállított nekünk az adásba, a Valley of heArts című dalukkal.


Tehát július 19-29 Művészetek Völgye, aminek a jegyeit még ma tudjátok kedvezményesen megvenni, úgyhogy hajrá!


Következő adásunkban Réz Györggyel, a Majdnem Híres Rocksuli egyik alapítójával beszélgetünk majd. Semmiképp se hagyjátok ki a június 11-i adást – Kezdés ► Facebook: 18 óra • YouTube: 19 óra!


ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

Fű alatt #11 – Réz György (Majdnem Híres Rocksuli)

Music event in Budapest, Hungary by Ígéretes titánok and Majdnem Híres Rocksuli on Tuesday, June 11 2019

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok