Fű alatt #11 – „Az első szabály: végy egy jó menedzsert!”

Elég-e a háttérember? És vajon elég felkészültek-e? Mi lesz a zenei sajtóval? Ezekről beszélgettünk Réz Györggyel, a Majdnem Híres Rocksuli egyik alapítójával.


Vajon ma mi a fontosabb egy tök kezdő zenekarnak: egy közösségi médiás tartalomfelelős vagy még mindig egy menedzser? És vajon hogyan találhat egymásra a két fél?


Elsőre ugyan elég szakmainak tűnnek ezek a kérdések, ám aki komolyan gondolja a dolgokat, azoknak érdemes figyelnie azokra a finomságokra, amikről Réz Györggyel, a Majdnem Híres Rocksuli egyik alapítójával beszélgettünk az underground kibeszélőnk legújabb adásában. S mivel a vendégünk elég rég elmerült a zenei újságírás rejtelmeiben is, így nem hagyhattuk ki, vajon melyek azok a trendek, amelyekre érdemes odafigyelnünk. Mert a cél természetesen továbbra is az, hogyan tudjuk eljuttatni a zenei csemegéket a kedves olvasóink, a lelkes zenefanatikusok felé.


A beszélgetésben aztán ismét előkerült a mémesedés kérdése, amit már korábban Süli Andrissal, a Campus programigazgatójával is kicsit körbejártunk egy korábbi adásban. Érdemes tehát megnéznetek a teljes beszélgetést, amit az alább azonnal kattinthattok is 🙂

Fű alatt #11 – Réz György (Majdnem Híres Rocksuli)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Réz György, a Majdnem Híres Rocksuli egyik alapítója Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Carson Coma – kreolkék pillanatok (Hintaló Live Session) [https://youtu.be/HJ3Kt4-i3Hs] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Az eheti műsor vendégelőadója a Carson Coma volt; a srácok legújabb klipjét nemrég mi is ajánlottuk, s ezúttal egy másik, magyar nyelvű dalukat, a kreolkék pillanatokat küldjük mindenkinek, aki szereti! 😀


Ami a jövő hetet illeti, a június 18-i szezonzáró adásra érkezik hozzánk Virág Levi, aki zenekarával, a The California Nightmareszel tavaly a második helyre futott be Az év dala kiírásunkban. Vajon mit hallgatnak ma a középiskolások? Mihez kezd magával a tiniközegben egy szörfrock banda? Mennyire messze van Ausztrália? Rolek tényleg 49 éves? :O Ilyesmikről dumálgatunk majd, miközben vendégünket egy generációs gordiuszi csomó elé állítottuk, hogy kiderítsük, mihez kezd a ’90-es évek egyik legfontosabb zeneipari segédeszközével, egy ceruzával. Szóval, semmiképp se hagyjátok ki a fesztiválszezon előtti utolsó adást – Kezdés ► Facebook: 18 óra • YouTube: 19 óra! Lesz benne egy csomó baki meg nyelvbotlás, Kazinczy Ferenc kifejezetten boldog lenne!


ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok