Fű alatt #13 – „Nekem fontos, hogy szeressem a zenekart, akivel dolgozom”

Visszatért zenei kibeszélőnk, indul a második évad. A rendhagyó, nulladik adásban egy napig követtük Sincót, majd megdumáltuk, hogy milyen is a fotós élet.


Ha valaki mindenhol ott van, akkor vajon pontosan tudja, hogy merre járt? Mennyi idő bekerülni a zenei élet körforgásába? És mi a fenéért kell valakinek könyv a digitális világban? És leginkább mi köti össze ezt a három kérdést?  Hát az ország egyik legismertebb koncertfotósa Bátori Gábor, vagy ahogy a legtöbben ismerik sinco Jim.


Ő volt a Fű alatt új évadának első (nulladik) vendége, akivel a fotós élet minden apró rejtekét és részletét megfejtettük, de nem csak ettől igazán érdekes a beszélgetés. Jim ugyanis megengedte, hogy a Campus Fesztiválon egy napját végigkövessük, így bepillantást nyerhettünk abba, hogyan is telik egy napja, hány kép készül, mennyit sétál és milyen a hangulat a backstageben a zenekarokkal.


Ezt a hosszú menetet pedig Balsay Dorina, állandó operatőrünk rögzítette, hogy ti is jobban érzékeljétek milyen is az a fesztiválélet, ha nem a szórakozás, hanem a munka a fő cél.  


Ezek mellett szóba került még a Sincology könyv is, az, hogy miért is fontos a mai digitális világban egy kézzel fogható darabot létrehozni az emlékekből. És persze az sem maradhatott ki, hogy megfejtsük, hogyan is lehetett elkülönülni a millió fotóstól, aki egyszer csak ellepte az internetet.


Ha mindenre kíváncsiak vagytok, és miért ne lennétek, akkor IDE kell kattintanotok, ahol megnézhetitek a teljes beszélgetést.

Fű alatt #13 – Sinco

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Bodó Bence műsorvezető vendége Sinco Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Ne felejtsétek, mostantól minden héten kedden jövünk az újabb adásokkal! A következő vendégünk Deli Soma lesz, akivel amellett, hogy a Middlemist Red háza táján is szétnézünk, a jövő héten megrendezésre kerülő Vanishing Point fesztivál legfontosabb dolgait is kivesézzük.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok