Fű alatt #14 – Hogy fér meg egymás mellett a Middlemist Red és a Vanishing Point?

Október 12-én, immár harmadik alkalommal, jön az ősz egyik legjobban várt klubfesztiválja. Erről és a Middlemist Red új albumáról beszélgettünk Deli Somával.

Kb. két és fél éve még nem igen gondoltuk volna, hogy ha egyszer leülünk Deli Somával beszélgetni, akkor ne a Middlemist Red legyen az első számú fókusz. Nos, ez most elérkezett, hiszen ezúttal az idén immár harmadik alkalommal, ezúttal október 12-én szombaton a szokásosnak megfelelően, a Dürer Kertben megrendezésre kerülő Vanishing Point fesztiválról beszélgettünk. Hogy áll össze a line-up, min múlik, hogy kit hívnak meg és a fellépők listája mennyire tükrözi a zenekar személyes ízlését, vagy az épp aktuális trendeket?


Természetesen nem mentünk el a Middlemist mellett sem, hiszen Soma beszélt nekünk egy kicsit a zenekar készülő, a tervek szerint 2020 tavaszán megjelenő új lemezéről is. Ahogy arról is dumáltunk, vajon milyen hatásai vannak/lehetnek a klubbezárási hullámnak.


Az e heti vendégelőadónk egyébként a 2015-ös Az év dala kiírásunkat megnyerő Deep Glaze volt, akiknek az új, Monotony c. számukra készült klipjét elemeztük ki a kicsit.


Ha kíváncsiak vagytok a teljes beszélgetésre, IDE kattintva máris indul a menet!

Fű alatt #14 – Deli Soma (Middlemist Red + Vanishing Point)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Deli Soma, a Middlemist Red basszusgitárosa és a Vanishing Point Fesztivál egyik szervezője Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Deep Glaze – Monotony [https://youtu.be/i6HW_oNWYME] Vágóképek: Vanishing Point 2018 Aftermovie [https://youtu.be/BvbIWVeLnao] Operatőr: Komróczki Dia, Szombathy András Vágó: Nagy Ilka Janka Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Ne felejtsétek, minden héten kedden jövünk az újabb adásokkal! A következő vendégünk Csóré Zoltán, a Szabadtéri 4akkordos Performansz egyik frontembere lesz, akivel többek között a szövegírás rejtelmeiről és az Sz4P új lemezéről csacsogunk majd. Tartsatok akkor is velünk!

Fű alatt #15 – Csóré Zoltán (Sz4P)

Music event in Budapest, Hungary by Ígéretes titánok on Tuesday, October 15 2019

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok