Fű alatt #15 – „Nem politikai üzeneteket, hanem bizonyos értékeket fogalmazunk meg”

Hogyan áll össze egy patent szöveg? Mennyit kell rajta agyalni? Erről, illetve az Sz4P új lemezéről és egy kicsit a politikáról is dumáltunk Csóré Zolival.


A Szabadtéri 4akkordos Performansz (aka Sz4P) az egyik első zenekar volt, amelyikről még a Titánok indulásakor írtunk. A jó viszony azóta is tart, mi több, igazi nepotizmussá fajult, hiszen a zenekar írta még négy éve a Titánok indulót, amit azóta is imádunk! Nem mellesleg, a zenekar egyik frontembere, Csóré Zoli rakta össze nekünk azt a csodás kis honlapot (amit azóta olykor-olykor foldozgatnunk kellett), amellyel ma is megy a honlapunk.


Mielőtt azonban azt hinné bárki, hogy egy belterjes, összefonódásoktól hemzsegő beszélgetést folytattunk volna, annak azért ki kell ábrándulnia. Zolival ugyanis többek között a szövegírás rejtelmeiről dumáltunk. Arról például, hogy miként „lehet húzogatni” a macska bajszát? Hogyan lehet összeegyeztetni azt a dolgot, hogy finoman beszólsz annak a „politikumnak”, amely mondjuk épp az adott dalt támogatta az NKA-n keresztül. Ahogy arról beszéltünk, hogy milyen az, ha egy zenekari tag önkormányzati képviselő (volt) a kormánypártok színében.


Vendégelőadónk ezúttal a The Royal Freak Out volt a még nálunk debütált remek kis animációs klipjükkel, a Poisonnal.


Ha kíváncsiak vagytok a teljes beszélgetésre, IDE kattintva máris indul a menet!

Fű alatt #15 – Csóré Zoli (Sz4P)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Csóré Zoli, a Szabadtéri 4akkordos Performansz aka Sz4P egyol frontembere Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: The Royal Freak Out – Poison [https://youtu.be/bA923x894Zs] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Ne felejtsétek, minden héten kedden jövünk az újabb adásokkal! Az elkövetkező hetekben pedig ráfordulunk a másik kedvenc őszi eseményünkre, a Budapest Showcase Hubra. A BUSH immár negyedik alkalommal hozza el a kelet-európai régió megannyi izgalmas, aktuális és trendi zenei formációját, és a szakmaiság mellett egyre inkább a klasszikus értelembe vett fesztiválvonal felé is nyitna.


Ennek keretében október 22-én érkezik az egyik idei magyar fellépő, Gege a skeemersből, akivel a BUSH mellett persze egy csomó minden másról is fogunk beszélni! Tartsatok velünk, ezt a kibeszélőt se hagyjátok ki!

BUSH 2019

Music event in Budapest, Hungary by Budapest Showcase Hub and 2 others on Wednesday, November 13 2019 with 838 people interested and 218 people going.


További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok