Fű alatt #16 – Nem hiszed el, mi a kapcsolat Paris Hilton, Gege és a Puncs.hu között

Paris Hilton ihlette dalok? Hihetetlen energiák a színpadon? Szörfrock könnyedségbe ültetett üzenetek? Gege a skeemersből most végképp kitálal mindenről.

Jó, ez a klikkvadász beköszönés erősre sikerült, de azt hiszem, visszaadja a beszélgetés hangulatát. Szabó Gergely, vagyis Gege a skeemersből volt a vendégünk az e heti Fű alattban. Ő volt az első meghívott, aki nem bírta végigülni a teljes felvételt egy helyben, de hát ilyen ez az energikus szörfrock attitűd. Na de erről többet az adásban.


Miről volt még szó?


Nagyon sok mindenről, például, hogy hogyan kerül egy underground magyar zenekar dala egy felkapott hollywoodi sorozatba, vagy éppen arról, hogy ennek mi köze a showcase fesztiválokhoz és a BUSH-on való megjelenéshez.


Ezeken kívül még nagyon sok minden szóba került az eheti adásban, a külföld felé nyitás, de egészen az alapokig visszanyúlva megtudhatjuk a skeemers eredettörténetét.


Paris Hilton pedig mint Gege egyik inspirációja került szóba, ami a fejhangokat illeti, de a skeemers Daddy című számának ismerete után már nem kérdés, hogy ehhez az egészhez hogy jön a Puncs.hu.


Többet viszont már nem árulhatunk el, ide kattintva a teljes adás megnézhető, amiből minden kiderül, és még attól is több. Például az e heti vendégelőadónk is, amely ezúttal a Mayberian Sansküllots volt az Unreal című klipjével.

Fű alatt #16 – Szabó Gergely aka Gege (skeemers)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Bodó Bence műsorvezető vendége Szabó Gergely aka Gege a skeemersből Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Mayberian Sanskülotts – Unreal [https://youtu.be/4RPtsu0lXVU] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Attól, hogy a gép forog az alkotó nem pihen meg, jövő héten jövünk az újabb adással, és maradunk a Budapest Showcase HUB bűvöletében, egy újabb ott fellépő zenész, Áron Andris „Apey” lesz a vendég.


Vele főként a Trillion lesz a központi téma, de természetesen szóba kerül majd a többi projekt is, amiben szerepet vállal.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok