Fű alatt #18 – Mit ad nekünk Közép-Európa és jó-e ez nekünk? Jó, hát! | BUSH 2019

Milyen eredményei vannak a térségi zizegésnek? Mivel lehet feldobni showcase panelokat. Horváth Renátóval és Somló Danival, a BUSH szervezőivel beszélgettünk.


November 13. és 15. között negyedjére hoz el egy aktuális merítést a magyar fővárosba a közép-európai feltörekvő zenei szcéna zenekaraiból a Budapest Showcase Hub csapata. Az elmúlt években érezhetően nőtt a térségi zizegés, többek között a BUSH-nak hála. De mit profitált ebből a közönség? Milyen kézzel fogható eredményei vannak mindennek?


Erről, és többek között arról is beszélgettünk Horváth Renátóval és Somló Danival, hogy milyen kihívásokkal kell továbbra is megküzdenie a magyar, illetve a régiós zenekaroknak, ha a nemzetközi piacra akarnak kilépni, hogy ott megmérettessék magukat.


Ugyancsak szó volt róla, hogy megfelelő angol sajtó hiányában hogy lehet promótálni magyar zenekarokat. Ahogy a mellett sem mentünk el, hogy olykor mintha a kifáradás jeleit lehetne érezni (mindenki ismer mindenkit, a kapcsolatok kialakultak és mintha már minden téma felmerült volna), ezért hogyan lehet feldobni a showcase fesztiválok beszélgetős konferencia paneljeit?


ITT a műsor, lehet rá KATTanni 😉

Fű alatt #18 – Horváth Renátó + Somló Dani = BUSH

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendégei: Horváth Renátó és Somló Dani Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Perfect Son – It’s For Life [https://youtu.be/uid_SW8XSzg] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://fb.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Ha még több BUSH-ra vágytok:

• Orosz, ukrán és lengyel ajánlónk
• Baltikumi ajánlónk
• Román, cseh és szlovák ajánlónk
• Franz Hergovichcsal, a mica – music austria vezetőjével az osztrák piaci lehetőségekről interjúztunk
• Itt Gegével beszélgettünk a skeemers várható fellépéséről meg sok minden másról.
• Itt pedig Áron Andris „Apey”-val dumáltunk a showcaseről, a metálról és többek között a tisztelet fontosságáról.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok