Fű alatt #6 – „Mit hozhat a konyhára egy Eurovíziós dalválogató?”

Vajon képes-e eltartani a magyar piac annyi zenekart, amennyi manapság érvényesülni próbál? Erről is beszélgettünk Szepesi Matyival, a Konyha frontemberével.


Legutóbbi két éve ültünk le egy hosszabb lélegzetű beszélgetésre Szepesi Matyival; ezúttal az időkeret adott volt, így elsősorban a Konyha eurovíziós megmérettetéséről, az azzal kapcsolatos tapasztalatokat vitattuk meg. S ugyan az ebből fakadó „előrelépési, megugrási” faktor előtt állnak, azért bizonyos konzekvenciákat le lehet vonni. Egyúttal azt az örökzöld, az elmúlt években talán kicsit komolyabb reflektorfényt kapott témát is körbe tudtuk járni, hogy milyen átjárók vannak a fősodor és a nem mainstream dimenziók között.


Közben picit elmentünk a mecenatúra, így a Hangfoglaló program irányába is tettünk egy villámlátogatást. A teljes beszélgetést ITT tudjátok visszanézni, nagyon ajánljuk!

Fű alatt #6 – Szepesi Matyi (Konyha)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Szepesi Mátyás (Konyha) Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: DLRM [https://youtu.be/Fbw7bkYeLmY] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://facebook.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

A vendégelőadó ezúttal a DLRM, amely amúgy 2016-ban elhozta blogunk Az év dala első helyét 🙂 Most a Should című számukra készült klipet „hozta magával” Matyi.


Következő adásunkban Süli András, a Campus programigazgatója érkezik majd, akivel a debreceni fesztivál mellett beszélgetünk arról a friss szakmai közvélemény-kutatásról is, amely a cívis város zenei életét mérte fel, és egy lehetséges „zenei koncepció” felállítását segítheti. (A Campusról legutóbb két éve, a tizedik fesztivál előtt beszélgettünk vele hosszabban; bemelegítésképp érdemes azt is elolvasni.) A május 14-i adást se hagyjátok ki – Kezdés ► Facebook: 18 óra • YouTube: 19 óra


ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok