Fű alatt #8 – „Hozzá kell szokni, iszonyatosan gyorsan változnak a trendek”

Sallai Laci az underground egyik legnagyobb teherbírású figurája, vele beszélgettünk trendekről, a klubhelyzetről és a mecenatúra meg a politika kapcsolatáról.


Szabó Benedek és a Galaxisok, Felső Tízezer, Zombie Girlfriend, The Somesault Boy és legújabban a Platon Karataev – momentán szimultán ezekben a zenekarokban játszik, zenél, ügyködik egyszerre Sallai Laci. Már csak ezért is rengeteg mindenről, így például a szinkronban zenélés rejtelmeiről lehet vele beszélgetni. (Nem mellesleg, Laci volt az egyik első titánunk épp négy évvel ezelőtt.)


Persze, (szerencsére) még egy csomó minden másról is kifaggattuk őt, így többek között arról, hogy milyen hatásai vannak az elmúlt időszakok budapesti klubbezárásainak, annak, hogy az „apró” és a „nagy” között lassan megszűnik a középkategória. De beszélgettünk a pályázatokról, arról, hogy mizu az állami mecenatúra háza táján, illetve, hogy milyen az, ha az egyik zenekarod kicsit keményebben beleáll a politikai állásfoglalásokba.


Zeneipari szempontból pedig azt jártuk körül, hogy miként lehet követni a trendeket, egyáltalán, azok hogyan alakulnak, s hogy a zeneipari szereplőknek mire érdemes manapság figyelnie.


A teljes beszélgetést ITT tudjátok megnézni. Nagyon ajánljuk 😉

Fű alatt #8 – Sallai Laci (sok zenekar :D)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Bodó Bence műsorvezető vendége Sallai László Szabó Benedek és Galaxisok | Felső Tízezer | Zombie Girlfriend | Platon Karataev | The Somersault Boy Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Exotic Girlfriend [https://youtu.be/avwC4MISrjE] [https://exoticgirlfriend.bandcamp.com] [https://www.instagram.com/exoticgirlfriend] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://facebook.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

A vendégelőadó ezúttal a sejtelmes Exotic Girlfriend volt, amely nem mellesleg majd június 21-én a Kolorádó fesztiválon is fel fog lépni.


Következő adásunk igazi csemege lesz ➡️ Érkezik ugyanis Kovács Krisztián, a Fish! elnyűhetetlen frontembere, akivel a zenekar május 31-i Barba Negra Track-es, jubileumi, 20. szülinapi bulija előtt sztorizgatunk a mögöttük álló két évtizedről. Semmiképp se hagyjátok ki a május 28-i adást – Kezdés ► Facebook: 18 óraYouTube: 19 óra!

Fű alatt #9 – Kovács Krisztián (Fish! 20)

null

ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok