Fű alatt #9 – „Addig csináljuk, amíg hiteles!”

Húsz, pontosabban kétszer tíz éves lett a Fish! Ennek apropóján ültünk le sztorizgatni Kovács Krisztiánnal. A beszélgetésből kiderül, meddig mehet a popmetál.


Hihetetlen, de igaz: 20 éves idén a Fish! – hogy pontosak legyünk, ahogy Kovács Krisztián fogalmazott, inkább kétszer tíz éves. Ennek apropóján elméláztunk a múltba, például, hogy csináltak-e volna valamit másképp. Ahogy arról is beszélgettünk, vajon hogyan indulnának neki a nagy popmetálnak, ha ma kellene elkezdeniük a zenekarosdit. Közben kiveséztük, hisznek-e még a lemezformátumban, és szó esett róla, hogy miért váltottak anno angolról magyarra, meg, hogy nincs-e hiányérzet az „elmaradt” külföldi karrier miatt.


A beszélgetésnek külön csavart adott, hogy lassan tíz éve lesz, hogy Krisztiánnal először interjúztunk – nagyjából majdnem azután, hogy a Fish! túlélte az első évtizedét. Így vicces volt szembesíteni őt az akkori mondandójával, előrejelzéseivel.


A Közvetlen letöltés címen megjelent beszélgetés amúgy a mai napig fellelhető az internet bugyraiban. Ezért indítunk egy játékot is: ha megtaláljátok ezt az interjút és június 14-ig a hi@igeretestitanok.hu emailcímre vagy a Facebook-cseten elkülditek nekünk az ősinterjú linkjét, illetve, hogy mikor és hol jelent meg, a helyes megfejtők között egy Titánok pólót és egy vászontáskát sorsolunk ki!


A teljes beszélgetésünket egyébként ITT tudjátok megnézni:

Fű alatt #9 – Kovács Krisztián (Fish! 20)

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Kovács Krisztián Akivel a Fish! 20. szülinapi bulija előtt sztorizgatunk az elmúlt két évtized halügyeiről. ★ KONCERT ➡️ Május 31, péntek: Barba Negra Track ★ [https://fb.com/events/234807614071205/] Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: Fish!

A vendégelőadós dolog ezúttal picit felemásra sikeredett, ugyanis Quixoticnak a Fish! Felemás című dalára készített remixét hallhatjátok.


És fontos: a zenekar május 31-én tartja jubileumi buliját a Barba Negra Trackben. Szóval, ha még nincs hova menned péntek este, akkor ott a helyed!


Következő adásunkban Oszkó-Jakab Natáliával, a Művészetek Völgye fesztiváligazgatójával beszélgetünk majd. Semmiképp se hagyjátok ki a május 28-i adást – Kezdés ► Facebook: 18 óra • YouTube: 19 óra!


ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

Fű alatt #10 – Oszkó-Jakab Natália (Művészetek Völgye)

2019.06.04. >>> Facebook LIVE 18 óra • YouTube LIVE 19 óra

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok