Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es hazai cuccaink


Annyi volt tavaly a magyar zenei élet meglepő, kiemelkedő fordulata, hogy nem lehet összeszedni. Mi mégis megpróbáltuk, új, videós formátumban: Fű alatt EXTRA.


Ahogy tettük a külföldi lemezeinkkel, most 2019 hazai történéseit is kiveséztük, megnéztük, hogy melyek voltak azok a kedvenc dolgaink, amik a hazai zenével történtek a múlt évben.


Aki látta a külföldi lemezeinkről szóló videót, az már tudja, hogy most szakítottunk a megszokással, és nem az írott, hanem a kimondott szót hívtuk segítségül, hogy kielemezzük, mi is történt az elmúlt évben.


Most is ez történt, ráadásul nem csak lemezekről volt szó, amikor a kedvenc magyar történéseinket elemeztük. Klipek, szólók, zenekarindulás és zenekari megújulások is szóba jöttek, minden, amit szerettünk itthon 2019-ben.


Itt pedig lenne az a rész, hogy leírom, hogy mikről beszéltünk, de annak mi értelme lenne? Akkor akár egy írott listát is csinálhattunk volna. Úgyhogy legyen inkább itt a videó, amit megnézve meglátod, hogy melyik zenekarok cuccait szerettük tavaly országhatáron belülről.

Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es magyar zenéink

Rengeteg mindent hallgattunk 2019-ben, de melyek voltak a kedvenc hazai cuccaink? Elmeséljük 🙂 A ‘Fű alatt’ második 2020-as kísérleti adása!

Ha pedig ezen túl vagy, akkor elárulom, hogy ez nem csak egyszeri alakalom, hanem valaminek a felvezetése, ezzel a formátummal lehet, hogy innentől gyakrabban fogsz találkozni.


Ahhoz, hogy erről mindig értesülj a legjobb, ha a Youtube csatornánkon megnyomod a feliratkozás gombot.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Bodó Bence