Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es külföldi lemezeink

Rengeteg mindent hallgattunk 2019-ben is, de melyek voltak a kedvenc külföldi cuccaink? Elmeséljük! Vlog + kritika: a ‘Fű alatt’ első 2020-as kísérleti adása!

Eddig cikkekben veséztük ki minden év végén – így tavaly is, melyek voltak a kedvenc hazai és nemzetközi lemezeink egy-egy adott esztendőben. Idén azonban szakítunk ezzel a hagyományunkkal, hogy a gépelt szöveg helyett élőszóban, azaz vlog-adásban csontozzuk ki a leg-legjeinket!


A 2019-es felhozatalról tehát alább láthatjátok a videónkat. A beszélgetés egyúttal nyitánya egy új dolognak: ezentúl ilyen, beszélgetésekkel is jelentkezünk, amelyekben kifejtjük véleményünket néhány aktuális zenéről, dalról, klipről, vagy épp lemezről. Szóval, készüljetek, 2020-ban is hozunk nektek újdonságot 🙂

Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es külföldi lemezeink

Rengeteg mindent hallgattunk 2019-ben, de melyek voltak a kedvenc külföldi cuccaink? Elmeséljük 🙂 A ‘Fű alatt’ első 2020-as kísérleti adása!

A beszélgetéseinket már podcaston is tudjátok hallgatni, ahol egyébként megtaláljátok a Fű alatt az összes korábbi adását! Szóval, lehet csemegézni 🙂

Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es külföldi lemezeink by Ígéretes titánok

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélőjében © ezúttal a kedvenc 2019-es nemzetközi zenéinkről diskurálunk egy picit | Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland.

A hazai kedvencekről is lesz egy beszélgetésünk, amit január 14-én kedden ugyank 18 órától nézhettek meg élőben Facebookon, majd 19 órától YouTube-on, és természetesen podcaston is! Tartsatok velük, csak jókat hallgassatok!

Fű alatt EXTRA – Kedvenc 2019-es magyar zenéink

2020.01.14 • Facebook LIVE 18h | YouTube LIVE 19 h


További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok