Fű alatt – Kritikusan #3: Felső Tízezer, SPNT és a „karanténdalok”

Karantén ide, kijárási korlátozás oda, továbbra is azon vagyunk, hogy megmutassuk, mi volt menő és izgalmas a magunk mögött hagyott időszakban. Új vlog-kritika.


Az immár több mint két hete életbe léptetett kijárási korlátozások, ahogy mindenkinek, nekünk is átrendezték az életünket. Mivel koncertek nincsenek, ezért arra gondoltunk, gyakrabban jelentkezünk vlog-kritikákkal. Íme, itt hát az első adag, amelyben őket/ezeket a témákat boncoltuk fel:


Felső Tízezer: A bonyolult világ (lemez)
SPNT: EP3
• A ‘karanténdalok‘, avagy jó-e az, ha ellep egy trend?

Fű alatt – Kritikusan #3 – Felső Tízezer, SPNT & A ‘karanténdalok’

Az Ígéretes titánok #3 vlog-kritikája. 2020.04.17. Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Őket boncoljuk fel: *…

Podcast:

Fű alatt – Kritikusan #3 – Felső Tízezer, SPNT és a ‘karanténdalok’ by Ígéretes titánok

Az Ígéretes titánok havonta jelentkező vlog-kritikájának harmadik felvonása. A beszélgetésben őket boncoltuk fel: Felső Tízezer: A bonyolult világ (lemez) | SPNT: EP3 | A ‘karanténdalok’, avagy jó-e az, ha ellep egy trend? | Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland. Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok