Fű alatt – Kritikusan #4: Krúbi, Platon Karataev, az online koncertek és a poszt-Covid éra

Május 3-án elvileg kiderül, lazíthatunk-e? Mi továbbra is azon vagyunk, hogy megmutassuk, mi a menő és izgalmas a karanténkroszakban. Vlog-kritika és podcast.


Lassan egy hónapja vannak kijárási korlátozások. Koncertek nincsenek, és ki tudja, mikor lehetnek. Ezért arra gondoltunk, gyakrabban jelentkezünk vlog-kritikákkal. Íme, itt hát a negyedik adag, amelyben őket/ezeket a témákat boncoltuk fel:


Krúbi: Ösztönlény (lemez)
Platon Karataev: Wide Eyes (klip)
• Online térbe költöznek a koncertek. Futurológiai barangolás a poszt-koronavírus időszakába, azaz átalakítja-e a járvány a koncertezést, s ha igen, mennyire?

Fű alatt – Kritikusan #4: Krúbi, Platon Karataev & online koncik

Az Ígéretes titánok #4 vlog-kritikája. 2020.04.24. Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Őket boncoljuk fel: *…

Podcast:

Fű alatt – Kritikusan #4: Krúbi, Platon Karataev és az online koncertek by Ígéretes titánok

Az Ígéretes titánok havonta jelentkező vlog-kritikájának negyedik felvonása. A beszélgetésben őket boncoltuk fel: Krúbi: Ösztönlény (lemez) | Platon Karataev: Wide Eyes (klip) | Online térbe költöznek a koncertek? Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland. Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina.

Csak jókat, hallgassatok magyarokat! Titánok Spotify-ért ide kattintsatok! #mertkelladal #maradjotthon

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok