Fű alatt – Kritikusan #5: DLRM, Dzsúdló és augusztus 15.

Ötven napig kellett várni, de kiderült, kb. az egész fesztiválszezonnak lőttek. Erről, és persze két remek kis cuccról diskurálunk a legújabb vlog-kritikánkban!


Sokat nem igen fűznénk hozzá, épp elég nagy a gyász. Íme, itt az ötödik adag, amelyben őket/ezeket a témákat boncoltuk fel:


DLRM: Eukaliptusz (dal)
Dzsúdló: Fotofóbia (lemez)
• A kormány bejelentette: augusztus 15-ig nem lehet [[[500 főnél nagyobb – sic!]]] tömegrendezvényeket tartani – mi lesz veled 2020-as fesztiválszezon?

Fű alatt – Kritikusan #5: DLRM és Dzsúdló

Az Ígéretes titánok #5 vlog-kritikája. 2020.05.08. Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Őket boncoljuk fel: *…

Podcast:

Fű alatt – Kritikusan #5: DLRM és Dzsúdló by Ígéretes titánok

Az Ígéretes titánok havonta jelentkező vlog-kritikájának negyedik felvonása. A beszélgetésben őket boncoltuk fel: DLRM: Eukaliptusz (dal), Dzsúdló: Fotofóbia (lemez) és mi lesz veled fesztiválszezon? Duma: Bodó Bence, Penke Bence és Balogh Roland. Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina.

Csak jókat, hallgassatok magyarokat! Titánok Spotify-ért ide kattintsatok! #mertkelladal #maradjotthon

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok