Egy nap a Hangfoglaló induló előadóival a Beaten

Csak magyar dalokat, köztük eddig soha nem játszottakat is műsorra tűznek december 7-én. Bemutatkozók, interjúk. Ne hagyjátok ki, online rádiózzatok hétfőn!


A Hangfoglaló Program indulói előadóiról fog szólni a december 7-e, hétfő a Beat online rádióban. Eddig soha nem játszott magyar dalok, egész nap az elmúlt öt év terméséből válogat majd az adó – amelyet IDE kattintva tudtok elérni!


A tervek szerint a zenék mellett bemutatják a hetedik évad nyertes előadóit. „A műsor házigazdái 10 órától Rédl Ádám, rádiós-podcaster, a Beat vezetője, valamint Szabó István műsorvezető lesznek. Elsőként játsszák le az induló előadói pályázat nyerteseinek már meglévő dalait, és óránként interjúban is bemutatnak egy-egy formációt az idei támogatottak közül” – derül ki a programajánlóból.


A hétfőn 18 órakor kezdődő Hangfoglaló Magazin vendége pedig Boross Zoltán, a Hangfoglaló programiroda vezetője lesz, akivel a korábbi évek nyerteseiről is beszélgetnek majd. Így arról, vajon hol tart most a karrierjük, miben segítette őket a Hangfoglaló Program?


Az idei szezonban egyébként több, korábban általunk is bemutatott formáció részesül 2-2 millió forintos támogatásba – így Bongor, Böbe, Buzás Bence, Csillagerdő, GidnimRém, Kertekalatt, Kytaro, Livingroom, Mayer Fanni, Mordái, Rafael Márió Trió, Sasa Lele, Sebestyén Patrik Sextett, Sorbonne Sexual, Szabó Anna Rozsi, Takács Dorina Deva, Tortuga, Zajnal, zïp és az Öröm a Zene országos döntőjét megnyerő Kontraszt, plusz két elektronikus formáció, Csontos Bence Ben Leavez és Dávid Balázs ZSD produkciói 1,5-1,5 milliós támogatásban részesültek.


Az idén szeptemberben indult Beat online rádió – a lassan hat éves Ígéretes titánokhoz hasonlóan – a kortárs hazai könnyűzenei élet támogatására jött létre. Szóval, ha kedvetek van egész nap friss hazai zenélet pörgetni, ne hagyjátok ki a hétfőt, és kattanjatok a Beatre!


Ha pedig még többet szeretnétek tudni a Hangfoglaló Program induló előadóiról, hallgassátok meg a múlt heti podcastunkat, amelyben Czendrey Csengével, az alprogram szakmai vezetőjével tényleg mindent kivesézünk, amit csak tudni lehet a témáról. Sok kérdésünk volt, és mindre választ is kaptunk!


És ne felejtsétek, decemben 8-án kedden egy újabb Fű alatt is érkezik, amiben Rolek, Vitáris Ivánt faggatja az Ivan & The Parazol új dalairól, a zenekar érkező lemezéről, a karanténtálib időszakról, a zeneipari kilátásokról és többek között a raktárkoncertekről is beszélgetnek majd. Addig is csak jókat hallgassatok!

Fű alatt #44 – Vitáris Iván

Music event in Budapest, Hungary by Ígéretes titánok on Tuesday, December 8 2020

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok