Indul a Fű alatt, az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője

Beújítunk, egy új vloggal fejest ugrunk a magyar underground mélyére. Minden héten KEDDEN 18 órától a szcéna ismert arcaival beszélgetünk zeneipari ügyekről.

Bence, Rolek, Bence /// Fotó: Balsay Dorina


Nem akarunk sokat dumálni, a lényeg: útjára indítottunk egy vlogot Fű alatt címmel. Lehetőség szerint minden héten elhívunk egy vendéget, akivel a magyar underground szcéna ügyes-bajos dolgairól beszélünk. A repertoár széles lesz a zenésztől kezdve a hangmérnökön, az újságírón át a fesztiválszervezőkig. Érdemes lesz tehát velünk tartani! Lehet lementeni a dátumot:


FIX IDŐPONTBAN: Minden héten ➡️ KEDD 18 órától!


Nézzétek meg a videónkat, ott kicsit jobban kivesézzük a dolgokat. Rolek első vendége egyébként a jövő héten Beke István lesz majd az Ivan & The Parazolból ➡️ ADÁS: április 2, kedd, 18 óra – az Ígéretes titánok Facebook-oldalán.

Fű alatt #0 – Ígéretes titánok

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © A 0. adás résztvevői: Balogh Roland Bodó Bence Penke Bence Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://facebook.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

Indítottunk egy szavazást is, hogy milyen cikkeket szeretnétek olvasni nálunk a Titánokon. Nos, itt a lehetőség hát, hogy ezúttal TI legyetek a főszerkesztők. Így nem is kell mást tennetek, csak alább szavazni 😉


Ne felejtsétek, jövő héten már élesbe megy, Bekével 😀 Aki pedig a Youtube-ot jobban szereti, ottani csatornánkra is feliratkozhat, mert reményeink szerint ott is mennek majd az adások. Találkozzunk jövő héten!

A Fű alatt #0. adásának résztvevői

Balogh Roland
Bodó Bence
Penke Bence

Videó / Vágás / Utómunka:
Balsay Dorina

Intro /// Kijube – Storm
Zene: Garamvölgyi Zsolt
Dobok / Keverés / Animáció: Sándorfi Viktor

Műsorlogó:
Rádai Péter

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok