Neked melyik volt a kedvenc Sziget-pillanatod? – őrült fotótrip a Hajógyárin

Semmi rendszer, csak anarchia. Penke Bencénk elszabadult egy telóval és amolyan impresszionista Capa-epigonként szétlőtte a Szigetet. Rebellis fotóriport!

Minden évben baromi szomorúak vagyunk a Sziget után, merthogy minden esetleges gyerekbetegsége ellenére, zseniális fesztivál, a line-up évről évre erősebb, izgibb, épp ezért nehéz elengedni az egészet egy évre. Főleg idén, mert talán a Titánok történetében még sose nyomtuk meg ennyire a dolgokat.


Ennek ékes példája, hogy pl. Penke kolléga, mint valami megátalkodott Capa-epigon, vadiúj kis telójával rászabadult a fesztiválra, és ha nem lőtt vagy több ezer képet, akkor egyet se. S mivel ennyire lelkes volt, meg hogy még legyen egy kis vizuális tartalom a hétvégére, nosztalgiafaktor gyanánt, úgy gondoltuk, csinálunk egy válogatást Bence kedvenc hangulatképeiből. Se rendszerezés, se koncepció, se magyarázó szövegek, se időpontok, csak hangulatfoszlányok, színkavalkád a Hajógyárin. Egy hét krónikája, kissé impresszionista szemmel! Ha a képekre kattintatok, akkor nagyobbak lesznek 😉


További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Penke Bence