Úúúúúúú, idén november 24-én jön a karácsony!

Mintha egy vega akarna rád sózni egy gyrost! – nyögte Pronyófalva kapitánya bátyja, Noel dalairól. Majd kijött egy tréler, s a vegagyros ledarálta a fejem!

 

Reggel megvolt a szokásos napi kákfájt a testvéri szeretet non plus ultráitól: Liam Gallagher menetrendszerűen lefikázta kedves bátyját. Pronyófalva Twitter-kapitánya most épp Noel készülő nagylemezét szólta le. Hogy pontosan idézzem:

 

„Pszichedelikus zene egy unalmas, bézs alaktól pont olyan, mintha egy vegetáriánus próbálna meg rád sózni egy gyrost!”

 

Nem is kellett sokáig várni, hogy kiderüljön, akkor most pontosan milyen is az a vegagyros egy bézs, egyes fordításokban akár „takonyként” is értelmezhető alaktól. Hát, pont ILYEN:

 

 

Ha pedig ilyen az a cucc, azonnal kérek belőle! Ez a 2/30 ugyanis ledarálta a fejem! Mondjuk, nem csoda, fan vagyok, de ez még ehhez mérten is ütős. Konkrétan ez a pár másodperc zsebre tesz pár év pszi-rock diszkográfiát. Nekem tuti november 24-én lesz idén a karácsony, akkor érkezik tehát a Who Built The Moon? címre keresztelt LP Noeltől. A beharangozó mellé egyébként egy komplett brit turnét is bejelentettek.

 

Amúgy 2017 a Gallagherek testvéri szeretetének éve: az aradi vértanúk napján, október 6-án jön Liam (As You Were) első (!!!) saját szerzeményű korongja, amire akkor, ugye, november 24-én meg rákontráz az öreg. Jó lesz!

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland