Nyerj egy élő privát koncertet a Teddy Queentől!

Nem csalás, nem ámítás! Mindössze néhány apróságot kell megcsinálnod július 25-ig, hogy a végén te lehess a szerencsés és a hátsókertedben zenéljenek a srácok!


Megjelent a tavalyi Az év dala kiírásunkat megnyerő Teddy Queen új dala; a Senki máshoz ráadásul egy elég menő akció/nyereményjáték is kapcsolódik: egy szerencsés nyertesnek ugyanis egy privát (szoba- vagy kiskierti) koncertet ad a banda!


Ehhez nem kell mást tennetek, mint a zenekar Facebook-oldalára felkerült poszt alá kommentben betaggelni 5 ismerősötöket, akikt meghívnál a személyre szabott koncertedre; majd a bejegyzést egy nyilvános posztban megosztani és ha még nem tettétek volna, természetesen emellett lájkoljátok is a Teddy Queen Facebook-oldalát.


Ennyi az egész! Fontos, a játék július 25-ig tart, akkor sorsolnak a srácok! Szóval lehet nyomatni az alábbi posztot! Hajrá, hajrá! (Már csak arra leszünk roppant kíváncsiak, mi lesz, ha egy laksában kell majd letolni a mókát!)

Security Check Required

null

Óh, és ha még nem lett volna meg, nézzétek és hallgassátok meg a klipet! Ha pedig kedvet kaptok, hogy élőben is megnézzétek egy nem szoba/kerti koncerten a srácokat, akkor – ha addig nem fújják le – az alábbi helyeken leshetitek meg őket:

• augusztus 20-án a Tisza Tavi Napokon
• augusztus 27-én az EFOTT-on
• augusztus 28-án a Campus Elevenen
• augusztus 29-én a Fishing on Orfűn

TEDDY QUEEN – SENKI MÁS [OFFICIAL VIDEO]

Zene: Teddy Queen Szöveg: Fodor László Hang: -Felvétel és keverés: Bagossy László (Mountain Air Studió) -Zenei producer: Bagossy László -Maszter: Szabó Szeba…

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland