Rubik-kockát csinál belőlünk két amcsi

Az Arms And Sleepers tört ritmusai tuti apró darabokra vágnak, aztán kockánként összeraknak mindenkit. Beteg jenki triphop a Dürerben, aládolgozik az iamyank.

 

Max Lewis és Mirza Ramic – azaz az Arms And Sleepers – baromi jól érti a dolgát, tört ütemeik apránként nyírják ki az embert, miközben cukrosbácsiként magukhoz édesgetnek, hogy szépen össze is rakjanak minket. Life Is Everywhere címre hallgató duplaalbumuk idén januárban jött ki, s a fogadóirodák ezzel a dallal szokták felvezetni:

 

 

Ez persze csak egy nagyon minimalista ízelítő az egészből, s a teljes élményhez mindenképpen végig kell hallgatni mind a tizennyolc (!!!) számot. Márcsak azért is, mert a korong egy összefüggő utazás. Garantálhatom! Elég beteg ahhoz, hogy határozottan leszögezhetem: ha egy lemezt hallgattok meg a hétvégén, akkor az most tuti ez legyen!

 

S hogy emeljem a téteket, mindezt, május 23-án kedden, élőben is tesztelhetitek a Dürer Kertben, az európai turnén Budapestet is koccoló amerikai duó ráadásul most zenekarral kiegészülve lép fel. Elég beteg este elé nézünk. Az amcsik előtt az ezúttal ugyancsak lájvbenddel felálló iamyankék nyomják majd. Minden egyéb részletért KATT IDE!

 

No, de addig, itt az egész Arms And Sleepers duplacucc, hétvégére pont odatesz. (Nem viccelek!)

 

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland