Hit és kőkemény meló? Rendesen odabasz Schmrk és Lunar új klipje

Tavaly nagyot mentek, most emelték a tétet. A duó új dala, a Mámor azért is erős, mert készítettek rá egy baromi szuggesztív videóklipet. Exkluzív premier!

Schmrk × Lunar
Schmrk × Lunar


Tavaly nyáron hatalmasat pukkant nálunk Schmrk és Lunar bemutatkozó anyaga, az Ízig-vérig. Egy erős start után pedig mindig az a kérdés, hogy milyen lesz a folytatás. Nos, minden pátosz nélkül kijelenthetjük, baromi erős. A nálunk debütáló Mámor című dalról és klipről nincs értelme sokat süketelni. A lényeg, rendesen odabasz a duó új cucca. A ritmus és a szöveg még feszesebb, mint volt. Ha vicceskednék, baromi poroszos az egész.


Ami a fejlődést illeti, a 2014 óta együtt alkotó kettős egyértelműen képes fokozni a minőséget. Az új anyag, ha lehet még feszesebbre sikerült, mint a legutóbbi. Mindezt úgy, hogy egyébként én speciel nem vagyok egy nagy rajongója a trappes szövegelésnek. Ettől függetlenül a Mámor után csak az jutott eszembe, még többet szeretnék ebből a Schmrk és Lunar vonalból.


Hozzá kell persze tenni azt is, hogy maga a dal nem lenne ennyire erős, ha nem készítettek volna rá egy baromi szuggesztív videóklipet. A Büki Balázs rendezésében, Csősz Máté gyártásvezetésével, Pueblo Junior vágásával és Szűcs András fényelésével összeálló képes anyag ha lehet még inkább fokozza a feszültséget. A VHS-fíling külön adja magát, főleg a kontraszt az anyag „színes” felével.

– Nagyon élveztük a közös munkát Balázsékkal. Annak ellenére, hogy most dolgoztunk először együtt, könnyedén egymásra hangólodtunk, és teljesen gördülékenyen zajlott a forgatás. Három napon keresztül forgattunk reggeltől estig, napi 3-4 helyszínen – avatott be a részletekbe Schmrk.


Ahogy a srácok mondják: „A mondanivaló szerintünk magáért beszél. Mi úgy gondoljuk, mint a legtöbb dolgot az életben, ezt is csak úgy lehet művelni, ha mindened odaadod neki. Még ha sokszor ez fáj is, de máshogy nem megy, hiába túl nagy a rizikó. Ezzel a zenével szeretnénk magunknak üzenni, hogy ha el is akadnánk, vagy bármilyen váratlan fordulattal kerülünk szembe, a zenénkbe fektettet hitünk és energiánk mindig kiutat biztosít egy számunkra komfortos világba.” – A vírushelyzetből a zene szempotjából kihoztuk a maximumot. – A félvételért Schmrk volt a felelős, a beat a Bitprojekt, míg a mix a Smithmusix keze munkáját dícséri.


S hogy kicsit előre is tekintsünk, a duó azt is elárulta, mit várhatunk tőlük 2021-ben. „Rengeteget dolgoztunk és dolgozunk az új zenéken. Idén hasonló volumenü projektekre lehet számítani tőlünk. A közös projektek melett, Schmrk egy szólólemezen dolgozik, amiről hamarosan több infót halhattok. Az biztos, sok meglepetés lesz ebben az évben.” Így legyen! Addig is itt a Mámor, lehet rommá hallgatni!


Ha szeretnétek további magyar dalokat hallgatni, KATT a Titánok Spotify-ra! Csak jókat mutatunk!

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland