A herbál meg a varázsdohány ehhez képest kutyak@ka

A Shakin’ Sllik című dalára készített videoklipjének vizuális koncepciója az egyik legizgibb józan utazás a legdurvább LSD-víziók világába. Exkluzív premier.

 

Mivel egy hónapja sincs, hogy írtunk a Shakin’-ről, ezért most nem vinnénk túlzásba a dumát. Viszont nagyon nem akartunk elmenni a Villangó Veronika (ének, trombita), Balogh Dániel (gitár) és Illy Tamás (dob) felállásban üzemelő csapat Sllik című dalára készített videóklipje mellett.

 

Méghozzá, azért nem, mert a vizuális koncepciója az egyik legizgibb józan utazás a legdurvább LSD-víziók világába. Személy szerint hasonló érzések kerítettek hatalmukba, mint azokat a gémereket, akik a minap három atombombával tönkrevágták a Fallout 76 szerverét. Szóval atom, mi több, hidrogén az egész, nem hiába a cím, hogy ehhez képest bármilyen tudatmódosító konkrétan kutyaf@sza! És hogy nem beszélek a levegőbe, itt a bizonyíték, tessék megnézni! (A hajtás után pedig Danitól kaptunk némi útbaigazítást az alternatív színskálák ok-okozati összefüggéseiről!)

 

Shakin’ – Sllik (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

This is the first-ever music video of the Hungarian garage-rock trio called Shakin’. Directed by Marcell B. Burillák & Veronika Villangó Photography: János Szita & Marcell B.

– Nyáron elhatároztuk, hogy csinálunk egy DIY-klipet. Így a csináld magad (Do It Yourself) közben több dalötlet is felmerült, de elég gyorsan a Slliknél kötöttünk ki, mert úgy éreztük, szinte kiált a vizuális megtámogatásért. Két barátunk vett részt az alkotásban; Szita János fotóművész, illetve Burillák Marcell. Ők kameráztak, illetve rengeteget segítettek a szervezésben, logisztikában. Nekik ezúton is óriási köszönet! A vágást énekes-trombitásunk, Villangó Veronika csinálta. A felvételeket Balatonfüreden, a Koloska-völgyben, illetve Csopak környékén készítettük. A klip cselekménye ugyanaz, mint ami a dalé. Ja, és még annyi, hogy hamarosan jövünk új számmal, valamint a következő klipet is elkezdtük tervezni, amit januárban szeretnénk leforgatni. Ezek a nyers tények! – foglalta össze nekünk gyorsba a klip werkjét Dani.

 

Ami meg a száraz tényeket illeti: november 26-án hétfőn este jön az idei utolsó kollaborációnk a New Beattel, ahol a holland Canshaker Pi előzenekaraként a Shakin’ játszik majd a Dürer Kertben. Lehet tehát szépen koncertre menni megnézni őket is 😀

 

Canshaker Pi – Dürer Kert, vendég: Shakin’

Ha pedig még ez sem volna elég, a srácok most üzemelték be a Spotify-oldalukat is, így most már ott is hallgathatjátok őket 😉

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland