Fesztiválozz Münchenben, mi adunk hozzá 2×2 bérletet!

Szeptember első hétvégéjén, illusztris helyszínen, az Olympiaparkban tartják első alkalommal a Superbloom fesztivált. Nyerjetek jegyet és irány Bajorország!


Ha nem volt elég a Szigetből, vagy netán lemaradtál volna róla, akkor itt egy alkalom, hogy folytasd, bepótold, de leginkább, hogy kipróbálj valami tök újat! Idén első alkalommal szeptember első hétvégéjén (3-án és 4-én) rendezik meg a SUPERBLOOM fesztivált. Alapból elsőnek lenni baromi menő. Hogy minderre Münchenben, az Olimpiaparkban kerül sor, igazán prémium.


Merész vállalkozás a szervezőktől a szeptember eleji időpont, de talán pont az a szerencsés benne, hogy a nagy roham lement, és szépen össze lehet szippantani a fesztiválozni még akarókat – Budapestről pl. München vonattal emberi áron bő 6 óra alatt elérhető.


Ami a felhozatalt illeti, lesznek ismerősök szép számmal (pl. Alan Walker, Macklemore, Calvin Harris, Years & Years vagy épp a norvén Sigrid), ugyanakkor Megan Thee Stallion, Anne-Marie vagy a girl in red exkluzívnak ígérkezik. Ahogy elmerülni a német zenei felhozatalba se utolsó, ínyenceknek igazi felfedezés pl. egy jót veretni Kraftklubra, Brucknerre, vagy Sofia Portanetre. De hogy a szervezésen túl is legyen magyar vonatkozása a Superbloomnak, a CEEntral Party szervezésében magyar fellépője is lesz a fesztiválnak, méghozzá az elmúlt időszak talán egyik legizgalmasabb előadójaként ismert Дeva /Deva/ személyében – aki szeptember 3-án fog fellépni a tóparti NeoNeo Stagen.

A legjobb hír pedig az, hogy mindehhez kisorsolunk 2×2 db Superbloomra szóló bérletet!

Ehhez nem kell mást tennetek, mint belájkolni a CEEntral Party Facebook-oldalát, valamint betaggelni Deva Facebook-oldalát a cikkünk Facebook-megosztása alatt kommentben! (A sorsolásban az vehet részt, aki mindkét műveletet elvégzi!)


Hogy ki lesz a szerencsés nyertes, az stílszerűen Szent István királyunk nevenapját követő nyolcadik nap, azaz augusztus 28-án derül majd ki! Aznap fogunk majd sorsolni!


Figyeljétek az oldalunkat, Facebook- és Instagram-profiljainkat a további részletekért. Addig pedig alább a fesztivál térképe, a Superbloom honlapját pedig IDE KATTINTVA éritek el!


Addig is csak jókat, hallgassatok magyarokat! Titánok Spotify-ért ide kattintsatok! A Fű alatt podcastért meg IDE!

Érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland