Ha f@sza cuccot akarsz hallgatni, akkor az új The Royal Freak Out lemezre mozdulj rá!

Három és fél évet kellett várni a zenekar új albumára, de megérte. A Step Beyond the Fading Line egy kimunkált darab, amit nem szabad az út szélén hagyni!

 

Mivel BRÉKING, egyelőre nem sok mindent fűznénk hozzá. A lényeg, hogy 2015. nyara óta először jelentet meg hanganyagot a The Royal Freak Out. A három éve Az év dala listánkon is szereplő zenekar A Step Beyond the Fading Line címmel ma adta ki nagylemezét, amelynek premierje a NOWmagazinban volt.

 

 

Szóval, ha valaki picit többet szeretne megtudni az albumról, érdemes azt is elolvasnia. Nemsokára mi is alaposabban kivessézük majd az anyagot egy kritikában. Addig csak annyit mondanánk, hogy a New Transmission és a Times című dalokat már most nagyon ajánljuk mindenkinek. Utóbbinak tök olyan a hangulata, mint egy lassabb grunge-balladának a ’90-es évek elejéről. Ha van időtök, ugyan picit SOS, de ma, október 8-án 19 órától a budapesti Klinikában a srácok rendeznek egy albummeghallgatós kis összejövetelt. Nagyon érdemes meglesni. A lemezbemutató koncert majd október 19-én lesz a Robotban ➡️

 

A Tour Beyond the Fading Line // vendég: River of Lust

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok