Újra akcióban a The Wonderland!

Egy újratervezést követően ismét felpörgeti magát a zenekar. Erről, illetve terveikről Holló Farkas frontember adott rövid, ám tanulságos villáminterjút.

 

 

Két éve írtunk először a The Wonderlandről. A zenekar már a nem hétköznapi keletkezés- és működéstörténete – lásd az utcáról, az aluljáróból érkeztek a színpadra dolog – miatt is roppant izgalmas volt, arról nem beszélve, hogy az első körben kiadott két daluk is kifejezetten biztatóra sikeredett. Olyannyira csíptük a koncepciót, hogy We’re All Alone című számuk rákerült a 2016-os Év dala listánkra, ahol egy elépesztően szoros versenyen végül a második helyen végzett. A zenekar utána megnyerte a Hard Rock Rising elnevezésű tehetségkutatót, adtak jó pár koncertet, ám az első felállást Holló Farkas frontember újratervezte. Így érkezett mellé dobon Sinkovits Balázs, míg basszusgitár poszton Vajda DomonkosMár az új csapattal még év elején kijött egy friss, feszes-pörgős daluk, a Wonderland Queen.

 

A zenekar tehát ismét egyre aktívabb, aminek mi is csak örülni tudunk, mert tök jó az a nyers, elképesztően ösztönös garázsrock vonal, amibe masszívan képesek mindenkit beszippantani. Ennek kapcsán, illetve a jövőbe révedve egy villáminterjú keretében a csapat frontemberével a hogyan továbbról és a tapasztalatokról beszélgettünk.

 

Holló Farkas

Merre haladtok, mik a célok, mik a tervek?

Nem igazán tervezünk hosszútávra, igazából mindig csak a következő koncertre vagy próbára összpontosítunk. Egy menedzsert mindenképp szeretnénk azért.

 

Mennyit és hogyan kell küzdeni minden egyes koncertért?

Nem az a nehéz, hogy fel tudj lépni, szinte bárki felléphet. Sok jegyet eladni, az nehéz, de ez eléggé általános probléma a magyar undergroundon belül.

 

Új dalok, esetleg egy EP, LP várható? Ha igen, mikor, ezzel hogy álltok?

Most még elég friss ez a felállás, egy koncertünk volt eddig. Egy-két dalt tervezünk kihozni, de még meg kell szoknunk egymást, össze kell forrnia a dolgoknak.

 

Hogy áll a közzösségszervezésetek, nektek ugyanis volt egy elég jó és lelkes kis csapatotok, amely követett benneteket – ők hogy állnak?

Ez mindig valtozik. Valakik lemorzsolódnak, jönnek újak, szóval cserélődnek az emberek.

 

Volt-e s ha igen, milyen „vicces”, tanulságos sztorik történetek veletek mostanság?

Ami egyszerre vicces és tanulságos is volt az elmúlt évben az az, hogy ha valaki manapság azt mondja, hogy zenél és ez az élete, az legtöbb esetben azt jelenti, hogy szó szerint semmit nem tud eljátszani és heti egyszer érne rá próbálni.

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland