„Neked kell ambícionálnod magad, mert a zeneipart továbbra se izgatják a rockzenekarok!”

Hatodik lemezével érkezik kedden a budapesti Akváriumba a You Me At Six. A brit zenekar VI címmel kiadott korongjáról még ősszel adott egy tanulságos interjút.

 

Tavaly októberben pattintotta ki hatodik nagylemezét a brit You Me At Six; a tizenötödik szülinapját idén ünneplő banda szerint a stílszerűen csak VI címmel kiadott korong saját bevallásuk szerint ég és föld a korábbi, még 2017 januárjában megjelent Night People c. anyagukhoz képest. Ahogy még a premier után a brit The Independent napilapnak mondták: már csak azért is más, mert a felvételek során a korábbiakhoz képest nem volt semmi nyomás rajtuk.

 

A beszélgetést pedig már csak azért is érdemes elolvasni, mert Josh Franceschi frontember és Max Helyer gitáros egy picit beszélt a zeneiparról. Pontosabban arról, hogy sajnos a nagyobb kiadók nem igen foglalkoznak a rockzenével, azaz, nem támogatják úgy, ahogy illene, kellene. Úgy vélik, a rcokzenekaroknak maguknak kell ambícionálniuk magukat, mert a zeneipar nem igen teszi ezt, ha rockzenéről van szó.

 

Persze, hogy ne csak szomorkodásról legyen szó, a zenekar turnéjába magyarországi állomást is beiktatott. Így január 29-én fellépnek majd a budapesti Akváriumban. Szóval, érdemes lesz őket elkapni, s hogy miért, álljon itt a tavaly októberi lemezük ráhangolásképp:

 

You Me At Six – Fast Forward (Official Audio)

‘Fast Forward’ is from You Me At Six’s new album ‘VI’, out now: https://youmeatsix.lnk.to/VIYD Listen to the full version here: https://youmeatsix.lnk.to/fastforwardYD Listen to another brand new song ‘3AM’ here: https://youmeatsix.lnk.to/3amYD To keep up to date on ticket information, new music and exclusive content, click here to subscribe now: https://youmeatsix.lnk.to/signup Follow You Me At Six Website: https://youmeatsix.lnk.to/Website Facebook: https://youmeatsix.lnk.to/Facebook Instagram: https://youmeatsix.lnk.to/Instagram Twitter: https://youmeatsix.lnk.to/Twitter YouTube: https://youmeatsix.lnk.to/YouTube

Mi ott leszünk, s ha minden igaz, Hikisch Geri lő majd egy frankó kis fotóriportot az egészről. Ott tali!

 

You Me At Six, vendégek: Big Spring, Hot Milk – Akvárium Klub

2019.01.29.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok