Ausztrál invázió a Dürerben

Stu Larsen játéka önmagáért beszél; egy kis giráros, énekes-dalszerzői tapasztalat meg sose árt. Ausztrál road movie hangulat csütörtökön a Dürer Kertben. Hopp!

 

Elég masszív európai turné közepette robog át rajtunk Stu Larsen, akit úgy ajánlottak nekünk, hogy ő az „ausztrál Passenger”. Nos, mi alapból csípjük a brit Michael David Rosenberg zenéjét, aki amúgy a 2016-os Szigeten nekünk is bizonyította, ő is azok közé tartozik, akik képesek egy száll gitárral is fasza dolgokra. Hogy Larsen vajon utóbbi kengurús megfelelője, tök mindegy. A dalai a Tyúbon, működnek, így akit érdekel ez a fajta, picit road movies hangulat, ne hagyja ki az október 19-i, csütörtöki koncertjét.

 

 

Larsen egyébként a Resolute című, július 21-én megjelent második nagylemeze után érkezik épp Pozsonyból hozzánk. Amúgy tényleg érdekes, hogy mit tudnak a műfaj ausztrál képviselői, ha már vannak igen izgalmas hazai képviselői (Petruskával ITT interjúztunk például, Babarci Bulcsú anyagáról meg ITT írtunk egy piciny ismertetőt), vagy épp a már említett britek Ed Sheeranestől. Aki szeretne többet, ajánlunk még két anyagot, elsőként egy szeptemberi közösködést:

 

 

Akinek még ez se elég, ITT meg lehet hallgatni egy 20 perces élő SofaConcerts felvételt is! Ha minden igaz, picit majd ki is faggatjuk őt csütörtökön, aki meg kedvet kapott, iszkoljon csekkolni őt, előtte is kengurús honfitárs, Tim Hart zenél majd.

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok