Vasárnap Bikini! Ezeket nyomjuk a felfújható gumimedence partján!

Gyertek akusztikot hallgatni a Pixel Cranes és a The Royal Freak Out tollából. Ráadásnak pedig jön egy első bálozó, élete első fellépésével érkezik SPNT.

 

 

Itt és így: büszkeséggel megspékelve izgulunk, jön az első Titánok-akusztik, a Pünkösdi titánok, ráadásul egy elég hipszter helyen, a Bikini Beach teraszán. Három banda, három stílus, de tök jól megférnek egymás mellett.

 

Elsőként, 19 órától Pixel Cranesék jönnek. Nagyon csípjük őket, nem hiába kb. az összes premierjük nálunk debütált. S nem győzzük szeretgetni például azt a videót, amit a második Titánok-szülinapra csak nekünk vettek fel <3 Amúgy, akit érdekelnek a Géczi Gergő – Tóth András felállásban ügyködő duó hétköznapja, ITT, ITT és ITT is írtunk róluk.

 

 

Második etápban, 20-tól szintén nagyon jó cimborák érkeznek, a The Royal Freak Out legénységével ugyancsak nagy a barátság. Tavaly ők nyerték meg a Titánok az EFOTT-on élő koncertsorozatunkat s jöttek el végül egy eső szétverte fellépésre a fesztiválra. A banda azóta átesett egy doboscserén, s a madarak azt csiripelik, két év után alakulnak új dalok 🙂 Addig itt egy daluk a legutóbbi, Full Circle kislemezükről, amit most el is tolnak majd, állítólag félig 😀

 

 

Harmadikként, ám életben először 21 órától jön majd a tavalyi év dalán is egyik első számával elinduló SPNT, azaz a 18 éves, idén érettségiző Huszár Ákos, aki már első pár cuccával is szép remények előtt áll a kis szcénájában. (Őt ITT mutattuk be nemrég!) Én pedig annak örülök igazán, hogy először beállhat a pult mögé, s mindezt Titánok mez alatt. Szóval tessék izzítani a füleket és lábakat (és imádkozni, hogy összetarháljunk addigra egy 8sávos keverőt meg két aktív hangfalat, hogy mindez megszólalhasson — hehe!)

 

 

Vasárnap tali! Gyertek, behűtve vár minden, és az úszógatyákat se hagyjátok otthon 😉

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland