Élő bulival robbantjuk be a 2018-as Az év dalát!

Negyedjére jön Az év dala, ráadásul húzunk egy merészet: idén a közönség is jelölhet egy dalt, a szavazást pedig egy élő bulival indítjuk el december 18-án.

 

► For the English version, please CLICK HERE ◄

 

Ismét közeleg az év vége, így újra, immár negyedik alkalommal indítjuk útjára Az év dala kiírásunkat. Miről is lesz szó? Ahogy eddig, most is, minő meglepő, dalok „versengenek” majd egymással december második felében, mintegy két héten át; a döntés pedig duplán is a TI kezetekben lesz.

 

Mielőtt azonban elkezdjük bemutatni az idei siserehadat, néhány dolgot ezúttal is érdemes elmondani: a számokat most is úgy próbáltuk meg összeválogatni, hogy műfaji, hangulati, a dalszöveg nyelvi és fülbemászós slágergyanú szempontból is vegyes merítés legyen. Nem egy álmatlan éjszakába került (és még igazából nem ért véget), mire kialakul(t) az idei mezőny. Arra is figyelünk, hogy elsősorban olyan dalok jöjjenek, amelyek valamilyen módon szerepeltek  az idei esztendőben, kötődnek a Titánokhoz.

 

Ami viszont talán a legfontosabb újítás: idén a közönség is jelölhet EGY számot a listára. Ehhez nem kell mást tennetek, mint DECEMBER 6-ig valamelyik felületünkre ➡️ hi@igeretestitanok.hu; promising.titans@gmail.com; vagy Facebook-cset – elkülditek, kit, mit látnátok szívesen az idei Titánok összeállításban. Az érvényes nevezéshez egyedül két feltételnek kell megfelelni:

 

A nevezett dal 2018-ban jelent meg és az adott formáció zenekari Facebook-oldalát nem lájkolják többen 3000-nél.

 

Ha mindez smakkol, akkor máris nyomathatjátok az idei kedvenc dalotokat, amelyek közül – elég valószínű, hogy egy igen fájdalmas közös agyalás végén – december 13-ig kiválasztunk majd egy számot! Az a kedves olvasónk, akinek a nevezett dala végül felkerül a listánra, egyúttal egy Titánok motyó-összeállítást (póló, vászontáska, pengető és matrica) is nyer tőlünk ajándékba 😀 

 

A résztvevőket közben az elkövetkezendő napok során jelentjük be egyesével, s idén végre tényleg picit adunk a pompára is:

 

DECEMBER 18-án a Nemzeti Múzeummal szemben, a VINIKLI biciklis borbárból (Múzeum krt. 27.) egy élő eseménnyel lőjük ki a szavazást, ahol találkozhattok majd az induló zenekarokkal is!

 

S ha már Az év dala, akkor a közönségtalálkozót kibővítve egy összevont szezonzáró Titánok-bulit is tartunk. A Vinikliben ott lesz ugyanis a teljes alkotói stáb, így a zenekarok mellett velük is pacsizhattok majd az este során. S ami a legfontosabb, nagyon érdemes csatlakozni Az év dala Facebook-eseményéhez, ahol mindent megtaláltok majd egészen a verseny december 31-i zárópillanataig. Itt jelentjük be az indulókat, a közönség nevezettjét, itt jönnek majd a hasznos infók a december 18-i mókánkhoz, a szavazáshoz és itt aktívkodhattok TI is.

 

Az év dala 2018 /// Song of 2018

Van kedvenc dalod 2018-ból? Küldd el nekünk december 6-ig! ÉLŐ szavazatindító ► December 18-án a Vinikliből! Csatlakozzatok a forradalomhoz!

Indul hát a nagy visszaszámlálás! Gyertek, csatlakozzatok, hívjátok a cimbiket meg a nagyit, és indítsuk útjára élőben együtt az idei Az év dalát

 

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Balogh Roland