Fű alatt #5 – „Vannak-e jó klubok Magyarországon?”

Mire érdemes odafigyelni hangolás vagy felvétel közben? Mennyit számít egy produkcióban a hangmérnöki munka? Többek között ezeket veséztük ki Csobi mesterrel.


Végy egy jó hangmérnököt, tartja a fáma, és a fociból kölcsönzött hasonlat tényleg igaz. Sokan azonban nem igen látunk bele ennek rejtelmeibe. Most itt volt a lehetőség, és minderről kifaggattuk Csobánczi Pétert, a szakma Csobiját. Tényleg ritka pillanat, hogy még ha csak a felszínt karcolva, de mégis ennyire beleláthat a laikus ebbe a szcénába.


Megpróbáltunk okosnak tűnő kérdéseket feltenni, és elég jó kis diskurzus alakult ki, ahol többek között egy veterántól kapunk összehasonlítási alapot klub- és fesztiválügyileg, nem csak Magyarország, hanem világviszonylatban is. Szóval, semmiképp ne hagyjátok ki, ha esetleg még nem néztétek volna meg.

Fű alatt #5 – Csobi

Az Ígéretes titánok underground zenei kibeszélője © Balogh Roland műsorvezető vendége Csobánczi Péter Videó, vágás, utómunka: Balsay Dorina Intro * Kijube – Storm Zene: Garamvölgyi Zsolt Dobok, keverés, animáció: Sándorfi Viktor Műsorlogó: Rádai Péter Vendégelőadó: SallyAnne – Lake of Ire [https://youtu.be/ZdteZf8NAxs] Honlap: http://igeretestitanok.hu Facebook: https://facebook.com/igeretestitanok Instagram: https://instagram.com/promising_titans

A vendégelőadó ezúttal a SallyAnne, amelynek a Lake of Ire című dalát hozta el nekünk Csobi.


Jövő héten Szepesi Matyi érkezik hozzánk, akivel arról beszélgetünk, mit dobhat egy nem fősodrú zenekar életében egy mainstream „dalverseny”, esetükben konkrétan ‘A Dal‘, az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatója, amelyen idén, a Konyhával elindultak. De szó lesz még a hazai mecenatúráról is, egy random áramszünetekkel tarkított adásban 😀 ? Semmiképp se hagyjátok ki a május 7-i adást – Kezdés ► Facebook: 18 óra • YouTube: 19 óra 


ITT csatlakozhattok az eseményhez, és érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra is!!!

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Ígéretes titánok