Káosznak látszó rend és a medvetetkós, pornóbajszos orosz rave-pápa

Hálistennek nem Putyin az egyetlen orosz, aki évente látogat hazánkba, de a Little Biggel jobb bulizni. Csütörtökön a Budapest Parkból szól a soroksári rave.

Oké, mind tudjuk, hogy Oroszországgal valami nem stimmel. Van az a furcsa guggolós dolog, az elnökük megnyer minden judo-bajnokságot, amin elindul, halljuk ezeket a fura emberi jogi kérdéseket is, de az oroszoknak köszönhetjük a közlekedési kultúra magasiskolájának tekinthető videókat is. És persze ott van ez >>>

LITTLE BIG – BIG DICK

Очки и Ничоси отсюда: http://maskbro.ru Subscribe: http://bit.ly/2gdHQs8 New album “FUNERAL RAVE” available on iTunes now: http://apple.co/2hKUQq0 😈 SKIBIDI LIVE TOUR 2019 😈 15.03 SOUTHPORT (UK) @ BANGFACE WEEKENDER 24.03 KIEV https://www.facebook.com/events/881083352077655 29.03 NEW YORK https://www.facebook.com/events/543436529504514 30.03 TORONTO https://www.facebook.com/events/229474624651576 31.03 CHICAGO https://www.facebook.com/events/1179701275541627 04.04 MIAMI https://www.facebook.com/events/2245736942305324 05.04 SEATTLE https://www.facebook.com/events/551019855378785 06.04 LOS ANGELES https://www.facebook.com/events/418123505594780 07.04 SAN FRANCISCO https://www.facebook.com/events/292184724978272 15.04 AMSTERDAM – SOLD OUT!

A Little Big tökéletesen megtestesíti a modern orosz néplelket, miközben irtózatosan szerethetőek, és a maguk nemében zseniálisak. Ezt bizonyítja, hogy pár év alatt abszurd poénprojektből fesztiválokat megtöltő rave-sztárokká váltak. Július 18-án pedig a Budapest Park közönsége élvezheti a brutális prolitechnót.


Tavaly nagyjából ilyenkor nézegettük a 2018-as SZIGET line-upját, amikor a Little Big láttán Vic felkiáltott, és megesketett, hogy elmegyünk a bulijukra. Kb. 100-150 ember lézengett az Európa Színpad előtt, főleg külföldiek. Aki magyar volt, valószínűleg ugyanott találkozhatott az együttessel, ahol az én informátorom: pár évvel ezelőtt már egyszer jártak a Parkban, akkor a Brains előzenekaraként (sic!). Áprilisban már az Akvárium Nagy Hallját töltötték meg úgy, hogy kb. másfél nap után lett sold out, és a csütörtöki arconpörgésre is már csak néhány jegy maradt.


A Szojuzot megszégyenítő felemelkedés mögött a két részletben kiadott Antipositive album áll, ami nálam egyébként tavaly az év albuma is lett. A világhírt viszont kétségkívül a második EP-n szereplő Skibidi klipje hozta el, és a vele együtt érkező #skibidichallenge.

LITTLE BIG – SKIBIDI (official music video)

Join the #skibidichallenge – just film how you dance the skibidi-dance, put the #skibidichallenge hashtag and post it on your YouTube and Instagram. Присоединяйся к #skibidichallenge – Выкладывай свои видео с танцем из клипа Skibidi с хэштэгом #skibidichallenge в Instagram и YouTube. Watch Apple Music Special “Little Big – Live In St.

De ha már ott vagytok, a teljes Little Big YouTube-csatorna aranyat ér. Az összes klip mestermű (újra: a maga nemében), ami vagy megnyugtató, vagy rettenetesen kétségbeejtő Ilja Prusikin mentális állapotát illetően, ugyanis az összes videó a Little Big Production műve, aminek kreatív agya a medvetetkós pornóbajszos rave-pápa.


Persze a sikerhez az uralkodó korszellem is kellett, mert a Little Big már évek óta ugrál susogósban négyszámjegyű bpm-re, de mára valahogy eljutottunk odáig, hogy a tudatos trasht, ezt a szatirikus szekunder szégyent tudjuk helyén kezelni, és létjogosultságot nyer a műfaj. Egy stílusnak pedig szüksége van királyoknak, Iljics meg köszönte, és bejelentkezett a pozícióra.


És azért őszintén tegyük a szívünkre a kezünket: rave-et élőben érdemes hallgatni. A Little Big élőben olyan, mintha egy bevodkázott medvét üldöző T-34-es masírozna át az agyadon. Zenekar helyett DJ Vladidas nyomkodja a potikat, Anton Lisszov, Szonya Tajurszkaja és Iljics Prusikin pedig azt teszik amihez a legjobban értenek. Egy Little Big koncert nem a dalok meghallgatásáról szól, hanem arról az élményről, amit ezek az elmebetegnek tűnő, de a látszat ellenére zseni oroszok Little Big néven átadnak. Persze számíts rá, hogy páran majd meg akarnak ölelni, és ha jó fej akarsz lenni, rágó is legyen nálad.


A kétezres évek romantizálódásával várható volt a rave-reneszánsz is, és ha már az új istenek látogatnak el a legoroszabb nem orosz városba, mindenképpen nézzetek be egy kis kattogásra július 18-án a Budapest Parkba.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

További érdekességekért érdemes követni az Ígéretes titánok Facebook- és Instagram-profiljait. Ha pedig szeretnétek picivel hozzájárulni ügyünkhöz, szerezzetek be egy jó Titánok-pólót vagy táskát a Popshopban! Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!

Penke Bence